ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Βαλένθια 82-83: Τον «ξέρανε» ο Τζόουνς

Ολυμπιακός-Βαλένθια 82-83: Τον «ξέρανε» ο Τζόουνς
Με τον Κρις Τζόουνς να σημειώνει τρεις εύστοχες βολές στα 3.9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη η Βαλένθια σόκαρε (83-82) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ Intime/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Κρις Τζόουνς με τρεις εύστοχες βολές στα 3.9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη έδωσε τη νίκη με 83-82 στην Βαλένθια στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, που είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και λύσεις.

Με τον Κρις Τζόουνς να σημειώνει τρεις εύστοχες βολές στα 3.9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη η Βαλένθια σόκαρε (83-82) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «νυχτερίδες» του «ήπιαν το αίμα» με την αντίδραση τους στο δεύτερο ημίχρονο, όπου βρήκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα της ελληνικής ομάδας κυρίως με τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Κρις Τζόουνς, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» αναλλώνονταν σε ατομικές ενέργειες και δεν αξιοποιούσαν την υπεροχή τους στο «ζωγραφιστό».

Ακόμη και με τον Ταρίκ Μπλακ στην τελευταία περίοδο, όταν ακούμπησαν την μπάλα δεν είχαν αντίπαλο. Κι όμως, την κατάλληλη στιγμή επέλεξαν ατομικές ενέργειες που επέτρεψαν στους Ισπανούς να επιστρέψουν και στο τέλος να «κλέψουν» τη νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ