ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Φάληρο με νικητή τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Φάληρο με νικητή τον Παναθηναϊκό
Intime/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στη διακοπή για το Μουντιάλ 2022, όντας στο +8 από τους «κιτρινόμαυρους» και στο +12 από τους «ερυθρόλευκους».

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ενώ κι ο Ολυμπιακός είχε τις στιγμές του για να σκοράρει. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν τα κατάφερε.

Η «Ένωση» μπήκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το παιχνίδι της και τα κατάφερε «βραχυκυκλώνοντας» τους παίκτες του Μίτσελ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την υπεροχή, πατώντας με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο αποδείχθηκαν ιδιαίτερα «σπάταλοι» στην τελική προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν τουλάχιστον 3-4 μεγάλες στιγμές μέχρι την ανάπαυλα, με τα τετ-α-τετ των Γκαρσία και Ρότα να ξεχωρίζουν. Στην πρώτη περίπτωση ο Παπασταθόπουλος έδιωξε την μπάλα στη γραμμή, ενώ στη δεύτερη ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν κι εκείνοι κάποιες καλές στιγμές. Μάλιστα, βρήκαν δίχτυα, με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 59’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος έδωσε την ασίστ, ήταν σε θέση οφσάιντ. Κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων κατεγράφη στο 74’, όπου ο Αθανασιάδης έδιωξε εξ επαφής κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ