ΣΠΟΡ

Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Αλ Νασρ ως το 2025 με 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια

Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Αλ Νασρ ως το 2025 με 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια
Ο 37χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι' αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ Twitter

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του 2022 πήρε επίσημη μορφή, καθώς η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι πρώτες φωτογραφίες του με τη φανέλα των Σαουδαράβων κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει λεπτομέρειες στα social media.

«Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα», αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι' αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών «έκλεισε» με ένα deal που θα του αποφέρει πάνω από 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο (από το σύλλογο θα λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα 130 εκατ. ευρώ από τις υπόλοιπες συμφωνίες και συνεργασίες με χορηγούς).

Η ανακοίνωση της Αλ Νασρ:

«Γράφτηκε ιστορία. Η απόκτηση που όχι μόνο θα εμπνεύσει την ομάδα μας να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημά μας, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια ώστε να βρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλωσόρισες Κριστιάνο Ρονάλντο στο νέο σου σπίτι».

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του. Το ταξίδι στο Ριάντ αναμένεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα, ώστε να αρχίσει το νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ