ΣΠΟΡ

Τέμπη: Με πένθος στο στήθος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Τέμπη: Με πένθος στο στήθος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Το σώμα των Ελλήνων αθλητών βρίσκεται στην Τουρκία, ωστόσο το μυαλό είναι στην Ελλάδα ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Tolga Bozoglu

 Οι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται με το σύμβολο του πένθους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης.

Οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος στη σημαντικότερη διοργάνωση της σεζόν στον στίβο, έχουν το εξαιρετικά δύσκολο έργο να ψάξουν τη διάκριση, υπό αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το σώμα τους βρίσκεται στην Τουρκία, ωστόσο το μυαλό είναι στην Ελλάδα, όπως παραδέχθηκε κι ο Εμμανουήλ Καραλής. Οι εκπρόσωποι μας αγωνίζονται με το σύμβολο του πένθους στο στήθος, όπως φαίνεται και στην προσπάθεια του Χρήστου Κοτίτσα, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας από την εποχή του Παναγιώτη Στρουμπάκου που συμμετείχε στη διοργάνωση στα 800 μέτρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Tolga Bozoglu

Ο 25χρονος πρωταθλητής ήταν ο πρώτος που ρίχτηκε στη «μάχη» από τη χώρα μας, τερματίζοντας έκτος στην τρίτη προκριματική σειρά των 800μ. Στα μισά της διαδρομής ήταν πρώτος με 54.36, αλλά στη συνέχεια έμεινε πίσω και τερμάτισε στην έκτη θέση με 1:50.82, μένοντας εκτός συνέχειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ