ΕΛΛΑΔΑ

«Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό»: Συμπαράσταση από τον τουρκικό Τύπο για τα Τέμπη

«Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό»: Συμπαράσταση από τον τουρκικό Τύπο για τα Τέμπη
«Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», γράφει το CNN Turk για την τραγωδία στα Τέμπη EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Μηνύματα συμπαράστασης στην Ελλάδα που θρηνεί μέχρι τώρα 46 νεκρούς από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη φθάνουν από όλο το κόσμο, και από την Τουρκία στην οποία η χώρα μας στάθηκε αλληλέγγυα στην τραγωδία των καταστροφικών σεισμών.

Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα του CNN Turk όπου σημειώνεται πως στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων, και περιλαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης αλλά και συγκινητικά βίντεο.

«Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας, μοιραζόμαστε τον πόνο σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του CNN Turk, ενώ διαρκώς τόσο στα social media όσο και στα δελτία του καναλιού προβάλλονται βίντεο με όλες τις εξελίξεις από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή στους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», αναφέρει το άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) στο CNN Turk.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ