Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Έκτος στον κόσμο στα 50μ. ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου
Την 6η θέση στα 50μ. ύπτιο κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας ο Απόστολος Χρήστου.
Ο πρωταθλητής της κολύμβησης αγωνίστηκε στον τελικό των 50μ. ύπτιο όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Με χρόνο 24.60 κατέκτησε την έκτη θέση στον κόσμο, σε μια κούρσα όπου έγινε μάχη για το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο προσπάθησε να διεκδικήσει μέχρι τέλους.
Από την 3η ως την 6η θέση, τους αθλητές χώρισαν συνολικά 10 εκατοστά του δευτερολέπτου, με τον Κινέζο Σου να το κατακτά τελικά (24.50). Το χρυσό πήρε πολύ άνετα ο Αμερικανός Χάντερ Αρμστρονγκ με 24.05, ενώ το αργυρό πήγε στον συμπατριώτη του, Τζάστιν Ρες με 24.24.
Αν ο Χρήστου είχε κάνει τον χρόνο που σημείωσε στον προκριματικό, τότε θα ήταν αυτός που θα ανέβαινε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ασημένια η Ελλάδα στο πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου
Μητσοτάκης για Εθνική πόλο: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι χρυσό στις καρδιές μας»
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56