Ρίο 2016: στην κούρσα μεταλλίου στα "470" της ιστιοπλοΐας οι Μάντης-Καγιαλής
Καταπληκτική εμφάνιση και πρόκριση στην κούρσα μεταλλίου για τους Μάντη-Καγιαλή στην κατηγορία "470", με το Ελληνικό πλήρωμα να διεκδικεί το ασημένιο ή το χάλκινο μετάλλιο, αφού οι Κροάτες Φαντέλα και Μάρενιτς έχουν μια διαφορά ασφαλείας για το χρυσό (χωρίς να αποκλείεται πάντως). Η Ελλάδα πάντως θα είναι σίγουρα στο βάθρο.
Και στις 3 σημερινές ιστιοδρομίες, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, οι Μάντης και Καγιαλής τερμάτισαν στην 2η θέση και ανέβηκαν στην 2η της γενικής κατάταξης με βαθμούς ποινής 38.

(Πηγή: Reuters / BENOIT TESSIER)
Αντίπαλοι τους στην κούρσα για το μετάλλιο είναι οι Μπέλτσερ-Ράιαν από την Αυστραλία (νίκησαν στην 8η ιστιοδρομία), που έχουν 40 ενώ οι 4οι Αμερικανοί ΜακΝέι-Χιουζ είναι πολύ μακριά. Οι Κροάτες είναι στους 27 και θα πρέπει να τερματίσουν 5 θέσεις κάτω από το Ελληνικό δίδυμο για να απωλέσουν το μετάλλιο (οι βαθμοί ποινής μετρούν διπλοί στην κούρσα μεταλλίου).

(Η πρώτη 5άδα του "τελικού" στα 470)
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη (17/8) στις 20.05.
Χαρδαλιάς: Επενδύουμε στη γνώση – Ξεκινά ο νέος κύκλος του Παιδικού Πανεπιστημίου
14:28
Ντοκιμαντέρ για τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ των Beatles στους κινηματογράφους μόνο για μία βραδιά
14:27
Brain Drain, γιατί η Ελλάδα χάνει το πιο δυναμικό της κεφάλαιο
14:17
Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει με σπαθί: Πρώτη ματιά στο reboot του «Highlander»
14:13