Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά στο Καλλιμάρμαρο το «Π. Γιαννακόπουλος» - Κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μετά το ιστορικό αίτημα από τον Παναθηναϊκό AKTOR, θέλοντας να πραγματοποιήσει κάτι μυθικό για την Ελλάδα, τον αθλητισμό, αλλά και συνολικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφέρει στο Παναθηναϊκό Στάδιο το σημερινό παρκέ που υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ενώ από το πρωί της Παρασκευής (09/08) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις πρώτες αναμετρήσεις.
SPONSORED
Αποκαλύψεις για τον Άντριου: Η βασίλισσα Ελισάβετ ασκούσε πιέσεις για το διορισμό του
23:06
Γερμανία: Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές από πολυκατοικία που κατέρρευσε
22:54
: ΗΠΑ: Μπλοκο ρεπουμπλικανών στο νομοσχέδιο για την χρηματοδοτηση της ICE
22:44
Ρούμπιο: Μικρή η πιθανότητα συμφωνίας μέσω διαπραγματεύσεων με την Κούβα
22:35