Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 91-80: Η άμυνα πρόδωσε τους Πειραιώτες στο Βελιγράδι
Ο Ολυμπιακός αποσυντονίστηκε στην τέταρτη περίοδο και απώλεσε την ευκαιρία για ένα μεγάλο «διπλό» που θα τον εκτόξευε στην κορυφή της Euroleague.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε 91-80 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 13η αγωνιστική, με τους Σέρβους να αυξάνουν το ρεκόρ τους σε 9-4 και να πιάνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τη Χαποέλ Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό. Στο 8-5 υποχώρησε ο Ολυμπιακός.
Όλα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι, καθώς με τρίποντα των Μπάτλερ και Γκρέιχαμ, πήραν εκ νέου το προβάδισμα με σκορ 67-65.
Ο Ολυμπιακός είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του, υπέπεσε σε αρκετά λάθη, ενώ και στην άμυνα δεν ήταν αποδοτικός, αφήνοντας τον Γκρέιχαμ να ζεσταθεί και να κάνει το 72-65.
Οι Πειραιώτες με δύο σερί τρίποντα των Παπανικολάου και Νόρσεϊ, έφερε το παιχνίδι στον πόντο (72-71) και το ντέρμπι καλά κρατούσε.
Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, όμως ο ΜακΙντάιρ εκμεταλλεύτηκε τα αργά πόδια του Μιλουτίνοφ, όπως και ο Νουόρα και δύσκολα θα γινόταν ανατροπή εννέα πόντων (86-77), μέσα σε 80 δευτερόλεπτα.
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 37-38, 59-65, 91-80
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03
Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Πακιστάν
17:51
Σε τροχιά σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Η διπλωματία, οι απειλές πολέμου και το ρίσκο χωρίς εύκολη νίκη
17:39