Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο και στο τελευταίο φιλικό του Μιλγουόκι
Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να μην διαψεύσει τους GM των ομάδων, που τον επέλεξαν κορυφαίο ξένο παίκτη του πρωταθλήματος, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς με 111-103.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντς και 5 ασσίστ, που είναι οι αριθμοί του σχεδόν σε όλα τα τελευταία φιλικά ματς των Μπακς, δείχνοντας έτοιμος για εντυπωσιακά πράγματα όσο προχωρά η σεζόν και να οδηγήσει την ομάδα του στην προσπάθεια για πρόκριση στα play off.

(Πηγή: Getty Images / Mike McGinnis)
Από κοντά και ο Τζαμπάρι με 19 πόντους και 10 ριμπάουντς, ενώ ο Ντελαβεντόβα με 9 πόντους και 7 ασσίστ καθοδήγησε εξαιρετικά από τον άσσο την ομάδα του, που ξεκινά με την Σάρλοτ την σεζόν στις 26 Οκτωβρίου.
SPONSORED
Τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες στον Έβρο – Επτά άτομα στο νοσοκομείο
09:07
Πώς θα κάνετε ανακαίνιση χωρίς μετρητά - Αποπληρωμή σε δόσεις μέσα από το λογαριασμό ρεύματος
09:00
Ανησυχία από την αύξηση των περιστατικών αυτοτραυματισμού - Σχεδόν 500 νέοι έχουν λάβει υποστήριξη
08:48
Οι Iron Maiden στην Αθήνα: Τι ώρα βγαίνουν στη σκηνή, τι απαγορεύεται και όσα πρέπει να ξέρετε
08:46