Καραλής: «Τα όνειρα δεν έχουν πήχη, θέλω το χρυσό, ένα παγκόσμιο ρεκόρ και θα τα καταφέρω»
Ο Εμμανουήλ Καραλής
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία, με επίδοση 6.05 στον τελικό του επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε πίσω μόνο από τον τεράστιο Ντουπλάντις και δεν μπορούσε παρά να δηλώσει ευτυχισμένος.
«Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά, το προπονητικό μου τιμ. Μπήκε ο Πομάσκι που μαζί με τον Μίλτο κάνουμε πολλή δουλειά. Έφτασα να πηδάω για το 6.25 που μόνο στα όνειρά μου θα το έβλεπα κάποτε. Ονειρεύομαι πολύ, τα όνειρα δεν έχουν πήχη. Ήμουν κοντά και κάποια στιγμή θα τα καταφέρω. Θέλω να πάρω το χρυσό, θέλω να πετύχω παγκόσμια ρεκόρ και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας - «Πέταξε» στα 6.05 στο άλμα επί κοντώ
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μπροστά
01:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σε φάση «οφθαλμός αντί οφθαλμού» ο πόλεμος - Πυραυλική «καταιγίδα» στο νότιο Ισραήλ με εκατοντάδες τραυματίες
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Νοσοκομείο στο Αράντ κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πυραυλική επίθεση (vid)
23:51
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον πέντε νεκροί και 70 τραυματίες στην Αράντ, σύμφωνα με τον Guardian
23:43
ΕΛΛΑΔΑ