ΣΠΟΡ

Κοιμήθηκαν κρυφά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοιμήθηκαν κρυφά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Μεγάλο κενό ασφαλείας στο γήποεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακάλυψαν οι άνθρωποι ασφαλείας του συλλόγου, καθώς δύο νεαροί κατάφεραν να διανυκτερεύσουν στο Ολντ Τράφορντ πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπως αναφέρεται σε σημερινά πρωτοσέλιδα του Αγγλικού Τύπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, στον έλεγχο ασφαλείας το Σάββατο, πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ανακάλυψαν δύο νεαρούς που είχαν περάσει το βράδυ στο περίφημο "θέατρο των ονείρων", σε μια προσπάθειά τους (όπως είπαν) να δουν τζάμπα το ντέρμπυ.

Οι δύο νεαροί σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι φοιτητές, πιθανότατα από την Αμερική, και την παραμονή της αναμέτρησης μπήκαν μαζί με άλλους φιλάθλους στην ξενάγηση, που γίνεται στο γήπεδο και κατάφεραν να ξεφύγουν από τους ελέγχους και να κλειδωθούν στις τουαλέτες.

Πέρασαν εκεί το βράδυ, αλλά τελικά το πρωί τους ανακάλυψαν. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου δήλωσαν ότι δεν υπήρχε βέβαια άμεση απειλή από τους δύο "εισβολείς", αφού είχε γίνει ο καθιερωμένος έλεγχος στους ίδιους και στα υπάρχοντα τους κατά την έναρξη της ξενάγησης. "Πάντα κάποιοι ψάχνουν τρόπο να δουν δωρεάν αγώνες, απλώς αυτοί το ξεπέρασαν" ήταν η επισημη τοποθέτηση εκπροσώπου της Γιουνάιτεντ, που αποκάλυψε ότι δεν έγινε καμμία σύλληψη και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Δεν παύει πάντως να αποτελεί μια "μαύρη τρύπα" στην ασφάλεια του Ολντ Τράφορντ, στο οποίο πρόσφατα είχε αναβληθεί γώνας, καθώς είχαν ξεχάσει ένα "ύποπτο δέμα" σε άσκησης προσομοίωσης τρομοκρατικού κτυπήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ