ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για το παρθενικό του All Star Game

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για το παρθενικό του All Star Game
Reuters/Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports

Σε λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα όνειρό του: θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της Ανατολής για του All Star Game του ΝΒΑ που διεξάγεται τα ξημερώματα στη Νέα Ορλεάνη, έχοντας κερδίσει με το... σπαθί του τη θέση του δίπλα σε μεγαθήρια του αμερικανικού μπάσκετ.

Ο 22χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς, γίνεται ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που κερδίζει θέση σε αρχική 5άδα της γιορτής του αμερικανικού μπάσκετ, αλλά και ο νεότερος στην ιστορία του All Star Game, μη Αμερικανός παίκτης που θα ξεκινήσει βασικός, αφού έσπασε το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ, που το 2003 αγωνίστηκε στο All Star Game σε ηλικία 22 ετών 4 μηνών και 28 ημερών.

Την 5άδα της Ανατολής απαρτίζουν οι Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), που θα δώσουν «μάχη» απέναντι στην ομάδα της Δύσης, που θα ξεκινήσει με τους: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Αντονι Ντέιβις (Πέλικανς).

Π ριν ζήσει την μεγάλη του στιγμή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να απολαύσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων, παρέα με τα αδέλφια του Θανάση και Κώστα, και ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος που το κανάλι του NBA φρόντισε να τον κάνει gif και να το μοιραστεί στο Twitter .

Διαβάστε επίσης:

NBA: Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν μαζί στο All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε... γκράφιτι στο πρώτο του γήπεδο (pics)

O Αντετοκούνμπο δέχθηκε τη συγνώμη του δημοσιογράφου: «Ξέχασε το, όλα καλά»

NBA: ο Αντετοκούνμπο διαλέγει μετάλλιο με την Ελλάδα αντί για πρωτάθλημα

NBA: ο Ντουράντ αποθεώνει Αντετοκούνμπο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ