ΣΠΟΡ

Με τους «βασικούς» του Παναθηναϊκού δοκίμασε το Γκανέζο μέσο ο Στραματσιόνι, ενόψει Ολυμπιακού

Με τους «βασικούς» του Παναθηναϊκού δοκίμασε το Γκανέζο μέσο ο Στραματσιόνι, ενόψει Ολυμπιακού
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπυ αιωνίων ο Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσιόνι να συνεχίζει τις δοκιμές για την 11άδα των «πρασίνων».

Ο Ιταλός τεχνικός και στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης του Παναθηναϊκού, επέμεινε σε σχηματισμό 4-4-2, όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή την φορά είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Μίκαελ Εσιέν στο βασικό σχήμα μαζί με τον Πράνιτς (κεντρικά χαφ), έχοντας στα άκρα Ζέκα και Νίνη (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Ο Γκανέζος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα, και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή, δύσκολα όμως μπορεί να βγάλει 90λεπτο και πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο. Υποψηφιότητα για το κέντρο βάζουν ακόμη ο Λαγός με τον Κουτρουμπή (που επανήλθε μετά τον μικροτραυματισμό του την Τετάρτη).

Με δεδομένη την απουσία του Βέμερ (υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τετάρτης πατώντας την μπάλα και θα μείνει εκτός για ένα μήνα) ο Μαρινάκης έχει προβάδισμα για την θέση του δεξιού μπακ. Με τους βασικούς ήταν ακόμη οι Ταυλαρίδης, Σάντσες στα στόπερ (ο Τελάντερ είναι τραυματίας) και ο Χουχούμης αντί του Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην επίθεση, ο Μπεργκ (που επέστρεψε την Τετάρτη από τα μπαραζ της Σουηδίας με την Δανία) ήταν στην ομάδα των αναπληρωματικών, και ο Πέτριτς δίπλα στον Καρέλη.

Στους αναπληρωματικούς ήταν οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο στην άμυνα, Αμπέιντ και Λαγός κεντρικά χαφ, Ατζαγκούν και Λουντ στα άκρα και δίπλα στον Μπεργκ, εναλλάξ Κλωναρίδης και Καλτσάς.

Ματαιώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Γκιρτζίκη

Ο ορισμός του Ανδρέα Παππά ως διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, και ο Γιάννης Αλαφούζος ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Θυμίζουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία είχε απορρίψει αίτημα των «πράσινων» για ορισμό ξένου διαιτητή, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ