ΣΠΟΡ

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο περυσινό ματς της Λεωφόρου δεν προπονήθηκε την Πέμπτη

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο περυσινό ματς της Λεωφόρου δεν προπονήθηκε την Πέμπτη
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ είναι το βασικό πρόβλημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

Όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τους "πράσινους" ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον περυσινό του σκόρερ. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης. Ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και πλέον θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με την Μπάγερν. Για τη Λεωφόρο ούτως ή άλλως δεν προοριζόταν για την 11άδα, αλλά για λύση από τον πάγκο. Ακόμη κι αν προπονηθεί την Παρασκευή, δύσκολα ο Σίλβα θα ρισκάρει.

Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Σιόβας με τον Φορτούνη, μετά την επιστροφή τους από την Εθνική ομάδα, αλλά αναμένεται να προπονηθούν κανονικά την παραμονή του παιχνιδιού. Ο Σιόβας αν χρειαστεί θα παίξει και με ένεση. Μαζί τους επέστρεψαν και οι υπόλοιποι διεθνείς και ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει την Παρασκευή την κατάσταση του Πάρντο (λόγω της ταλαιπωρίας από το υπερατλαντικό ταξίδι). Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε και πάλι πάνω στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν ελεύθερα δίτερμα, σε ανοικτό χώρο.

Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει το πρόγραμμα επανένταξής του σε πλήρη αγωνιστική δράση, το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια προπόνησης με όλη την ομάδα, αλλά και ειδικό, ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ θεραπεία έκανε ο Άλαν Πουλίδο.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και μετά το τέλος της ο Πορτογάλος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με Μαρινάκη στο ντέρμπυ;

Από τον Ολυμπιακό δεν σχολίαζαν δημοσιεύματα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να είναι παρών και εφέτος στη Λεωφόρο, όπως είχε συμβεί και στο περυσινό παιχνίδι. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα πάει στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ