ΣΠΟΡ

Μόνον ο Τσόρι έμεινε εκτός αποστολής για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Μόνον ο Τσόρι έμεινε εκτός αποστολής για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI/ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Χωρίς έξτρα προβλήματα θα πάει ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την αναμέτρηση με τον «αιώνιο αντίπαλο», αφού και ο Σιόβας προπονήθηκε κανονικά.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Σιόβα να είναι κανονικά στην αποστολή, επομένως και στην αρχική 11άδα. Συνεχίζει να νιώθει μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αν χρειαστεί θα κάνει ένεση πριν την αναμέτρηση. Αντίθετα ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αποκλείστηκε, καθώς έκανε ατομικό με μπάλα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την Μπάγερν. Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Φελίπε Πάρντο, μετά το εξαντλητικό υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά λογικά ο Μάρκο Σίλβα θα τον κρατήσει στον πάγκο, ενώ προτιμήθηκε ο Ερνάνι αντί του Φουστέρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Αυλωνίτης, Σιόβας, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Πάρντο, Σεμπά, Φινμπόγκασον, Ιντέγιε.

Εκτός του Τσόρι, συντηρητικό πρόγραμμα έκανε ο Μπουχαλάκης, θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ο Μποτία και θεραπεία ο Πουλίδο. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ