ΣΠΟΡ

Δικαστικός πόλεμος Μπαρτσελόνα με το Νεϊμάρ και την Παρί

Δικαστικός πόλεμος Μπαρτσελόνα με το Νεϊμάρ και την Παρί
Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μετά την αγωγή αποζημίωσης της Μπαρτσελόνα, η πλευρά του Νεϊμάρ πέρασε στην αντεπίθεση και ζητά με τη σειρά της το bonus ανανέωσης του συμβολαίου τον περασμένο Μάρτιο. Την ίδια ώρα και η Παρί εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Καταλανικού συλλόγου.

Η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μάρτιο, προέβλεπε bonus υπογραφής ύψους 26 εκατ. ευρώ στον πατέρα του παίκτη (θα το εισέπρατε μετα τις 31 Ιουλίου). Όταν έγινε το deal με την Παρί, η Μπαρτσελόνα δεν κατέβαλε το ποσό, θεωρώντας ότι δεν το δικαιούται.

2017 07 21T211819Z 257402297 RC13FA631420 RTRMADP 3 SOCCER ICC FCB


(Τα χαμόγελα του Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα ανήκουν στο παρελθόν - Πηγή: REUTERS / MIKE SEGAR)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ έκανε καταγγελία στην Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIFA ζητώντας το ποσό αυτό. Η κίνηση του ήρθε ένα 24ωρο μετά την αγωγή αποζημίωσης, που κατέθεσε εις βάρος του η Μπαρτσελόνα.

Ανακοίνωση της Παρί

Στο πλευρό του παίκτη πλέον και η Παρί Σεν Ζερμέν, που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωσης εναντίον του Καταλανικού συλλόγου.

"Με έκπληξη η Παρί Σεν Ζερμέν έμαθε από τον Τύπο την έκδοση ανακοίνωσης από την Μπαρτσελόνα σήμερα, με την οποία ανακοινώνει την είσοδο σε νομικές διαδικασίες στην Ισπανία εναντίον του πρώην παίκτη της, Νεϊμάρ, αξιώνει την καταβολή ποσών από τον Νεϊμάρ και ζητά από την Παρί να μοιραστεί το βάρος. Ο σύλλογος υπενθυμίζει ότι, όπως ο Νεϊμάρ, σέβεται αυστηρά όλους τους νόμους και τους κανονισμούς και λυπάται ξανά με τη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ