ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: H Jaguar ανανεώνει, έστω και ελαφρώς, την ηλεκτρική i-Pace

Αυτοκίνητο: H Jaguar ανανεώνει, έστω και ελαφρώς, την ηλεκτρική i-Pace
Η i-Pace είναι ένα από το πιο γνωστά ηλεκτρικά μοντέλα και από τη στιγμή που έχει παρουσιαστεί το 2018 είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο, η Jaguar να προχωρήσει στην ανανέωσή της

Η i-Pace είναι ένα από το πιο γνωστά ηλεκτρικά μοντέλα και από τη στιγμή που έχει παρουσιαστεί το 2018 είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο, η Jaguar να προχωρήσει στην ανανέωσή της.

Η οποία είναι μικρής έκτασης, καθώς περιορίζεται στα σημεία προκειμένου η εικόνα της να γίνει πιο σύγχρονη και πιο ελκυστική.

Έτσι η μάσκα είναι πλέον κλειστή με μια πιο καθαρή σχεδίαση, ενώ καταργήθηκαν οι μαύρες λεπτομέρειες που τη χαρακτήριζαν μέχρι στιγμής. Παράλληλα οι εκδόσεις Sport διαθέτουν μια πίσω αεροτομή αλλά και ζάντες 22 ιντσών, καθώς και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πνευματική ανάρτηση που στις άλλες εκδόσεις διατίθεται προαιρετικά.

Στο εσωτερικό υπάρχουν, ως είθισται, τεχνολογικής φύσης αναβαθμίσεις με ενημερώσεις OTA (over the air), ενώ χωρίς αλλαγές συνεχίζει το σύστημα πρόωσης.

Το οποίο αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα για χάρη της τετρακίνησης, με συνδυαστική απόδοση 400 ίππων και μια μπαταρία 90 kWh. H τελευταία εξασφαλίζει μια αυτονομία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 470 χιλιόμετρα, ενώ από πλευράς επιδόσεων η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ ώρα και το 0-100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 4,8 δεύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ