Η Bugatti δημιουργεί και κτήρια
Ανανεώθηκε:
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με αυτοκίνητα αλλά έχουν και άλλες παράλληλες δραστηριότητες.
Σε αυτήν την προσέγγιση η Bugatti δεν αποτελεί την εξαίρεση και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για ένα κτήριο 46 ορόφων που θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τετραετία.

Το κτήριο θα είναι εμπνευσμένο από τη γαλλική ριβιέρα και κάθε ένα από τα 171 διαμερίσματα και 11 «ρετιρέ» θα έχει το δικό του ξεχωριστό σχεδιασμό.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πριβέ πισίνες, τεχνητή παραλία με πραγματική άμμο, ένα spa για την περιποίηση αυτοκινήτων καθώς πολλοί από τους ιδιοκτήτες αναμένεται να έχουν συλλογές αυτοκινήτων καθώς και ασανσέρ με τα οποία θα μπορούν να ανέβουν αυτοκίνητα σε κάθε ένα από τα συνολικά 11 ρετιρέ που προαναφέραμε.

Επίσης θα υπάρχει ρεσεψιόν και υπηρεσίες σωφέρ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι γνωστοί σούπερ πλούσιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
To Kode61 Birdcage είναι εμπνευσμένο από τη διάσημη ομώνυμη Maserati
Η Aston Martin χαρακτηρίζει τη νέα DB12 ως Super Tourer
Χειροπέδες σε δύο άνδρες για κλοπή τιμαλφών και λιρών σε μοναστήρι στα Γρεβενά
14:11
ΗΠΑ: Ένας ύποπτος κρατείται για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
13:59
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις στους 15 της σπείρας στο Ηράκλειο - Βαριές κατηγορίες
13:50
Μπρατάκος για άρνηση αγροτών στο κάλεσμα Μητσοτάκη: «Ο διάλογος δεν είναι επιλογή, είναι ευθύνη»
13:41