ΜΟΔΑ

Άγγελος & Διάβολος: η κόρη του Τζόνι Ντεπ ενηλικιώνεται στη Vogue

Άγγελος & Διάβολος: η κόρη του Τζόνι Ντεπ ενηλικιώνεται στη Vogue

Ακόμη ένα εξώφυλλο, ακόμη ένα debate. Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι ένας Άγγελος και ένας Διάβολος στο διπλό εξώφυλλο της Vogue Korea και το διαδίκτυο δεν μπορεί ακόμη να αποφασίσει αν η 19χρονη Ντεπ έχει γοητεία ή βαρεμάρα στο βλέμμα.

"Κάποιος να την ξυπνήσει" σχολιάζουν οι fashionistas στα φόρουμ των περιοδικών μόδας αλλά η Λίλι-Ροουζ Ντεπ δεν ενδιαφέρεται για τους αυτόκλητους επικριτές του διαδικτύου.

Συνεχίζοντας την επέλαση της στο χώρο της μόδας η Ντεπ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των πλέον ευπώλητων περιοδικών μόδας (British Vogue, Vogue Paris, Vogue Japan, CR Fashion Book και Vogue Russia) και τώρα η πρέσβειρα της Chanel και αγαπημένο κορίτσι του Καρλ Λάγκερφελντ φωτογραφίζεται από τον σπουδαίο Paolo Roversi ως Δαίμονας και ως Άγγελος.

Η 19χρονη πλέον ετοιμάζεται να κάνει και το ντεμπούτο της στην οθόνη παρακολουθώντας μαθήματα υποκριτικής με τις ευλογίες αλλά και τις ανησυχίες του πατέρα της.

"Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εξαιρετικά ανήσυχος. Δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό στη Λίλι-Ρόουζ, ειδικά από την ηλικά των 16 χρονών. Αλλά, είναι το πάθος της και περνάει καλά. Ξέρει ότι είμαι πάντα εδώ για εκείνη" σχολίασε ο Ντεπ για την ενηλικίωση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ