ΜΟΔΑ

Iβάνκα Τραμπ: Μετά την Τζένερ η νέα εμμονή για πλαστικές στις ΗΠΑ

Iβάνκα Τραμπ: Μετά την Τζένερ η νέα εμμονή για πλαστικές στις ΗΠΑ

Μετά την Κάιλι Τζένερ η Ιβάνκα Τραμπ; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα είναι η νέα εμμονή στους κύκλους των γυναικών της Νέας Υόρκης που ξοδεύουν χιλιάδες δολλάρια για να της μοιάσουν.

Όπως αποκάλυψε ο πλαστικός χειρουργός Νόρμαν Ρόουι "από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί το ιατρείο του τουλάχιστον πενήντα πελάτισσές του, οι οποίες του ζήτησαν να τις κάνει να μοιάζουν με την Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ".

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο γιατρός οι γυναίκες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 30 με 40 χιλιάδες δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν την εμφάνιση της Ιβάνκα, με προϊόντα μεσοθεραπείας και μπότοξ ή 45 με 50 χιλιάδες δολάρια για μία εμφάνιση που ονομάζεται "Μόνιμη Ιβάνκα", δηλαδή να έχουν έντονα ζυγωματικά, λεπτή μύτη και μεγάλα μάτια.

Πάντως ο γιατρός παραδέχεται ότι η προτίμηση που δείχνουν οι γυναίκες της Νέας Υόρκης προς την Ιβάνκα Τραμπ δεν εξαργυρώνεται από τον πατέρα της και πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ, η δημοτικότητα του οποίου παραμένει χαμηλή.

Στη συνέντευξη του ο Ρόουι επιβεβαιώνει ότι η Ιβάνκα Τραμπ είναι η δεύτερη σε προτιμήσεις διάσημη μετά τη μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν Κάιλι Τζένερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ