ΜΟΔΑ

Η Gisele Bundchen μυρίζει την ουσία της ζωής

Η Gisele Bundchen μυρίζει την ουσία της ζωής
Youtube

“Θυμάμαι το άρωμα της μητέρας μου, τις μυρωδιές της. Ελπίζω τα παιδιά μου να θυμούνται πως μυρίζω εγώ, ίσως το άρωμα μιας μητέρας δεν είναι κάτι που ξεχνάς εύκολα, έτσι δεν είναι;” αναρωτιέται η 35χρονη Βραζιλιάνα σε ένα ακόμη video που συνεχίζει να μας επιβεβαιώνει ότι η υπεροχή της είναι καλύτερη όταν συνοδεύεται από μια υπογραφή Chanel.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από αυτό το φιλμ μικρού μήκους που έμοιαζε (και είναι) ονειρικό

Η Gisele Bundchen αποκαλύπτει τη μουσική της πλευρά σε δύο video που μιλάει για τη φύση και τη σημασία των αισθήσεων. Ξυπόλητη, στο σπίτι της στην Ανατολική ακτή, η Gisele γίνεται λυρική και μοιράζεται μαζί μας μνήμες από τα χρόνια που μεγάλωσε στη φύση, στη φάρμα των γονιών της μητέρας της.

Μας μιλάει με γαλήνη για τη σημασία του διαλογισμού και της yoga, για τη συνήθεια της να ξυπνάει ξημερώματα όταν η ησυχία κυριαρχεί στο περιβάλλον και να απομονώνεται με τον εαυτό της σε μια κατάσταση που την επαναφέρει στην πραγματικότητα της στιγμής.

Η Gisele είναι ευγνώμων για όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και σε αυτά τα μικρά φιλμ παραδίδει μαθήματα ουσίας ακόμη και αν το κάνει για να πουλήσει.

Οι καλοπροαίρετες προθέσεις μας αρκούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ