ΜΟΔΑ

Η Αmy Schumer εναντίον Anna Wintour σημειώσατε Χ

Η Αmy Schumer εναντίον Anna Wintour σημειώσατε Χ

Eίναι η χρονιά της ή απλά η χρονιά της κωμωδίας στον κόσμο της μόδας.

Μετά το Zoolander 2 που επανέλαβε τη σάτιρα της δικής του σχολής, η κωμικός με το αιρετικό χιούμορ, μετά το Vanity Fair, γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue και διακωμωδεί στερεότυπα και υπερβολές.

Με την αυτοβιογραφία προς έκδοση, τον επόμενο, τέταρτο κύκλο της κωμικής της σειράς Inside Amy Schumer να την καθιερώνει ως την πιο ταλαντούχα κωμικό στην Αμερική και τη φιλία της με την Τζένιφερ Λόρενς να είναι το αγαπημένο παρεάκι του αστείου Χόλιγουντ, η Amy Schumer κάνει κατάληψη στον κόσμο του στιλ με το εξώφυλλο της στην αμερικανική Vogue για το τεύχος Ιουλίου.

Στο κείμενο που συνοδεύει την "άνετη" φωτογράφιση της, η Schumer είναι αποκαλυπτική. Μιλάει για την πρώτη φορά που έκανε σεξ (ήταν φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της στο Towson University και έκανε σεξ με έξι, όχι ταυτόχρονα), για τον έρωτα με το σύντροφο της και τη σχέση που έχει με τη μόδα. "Θέλω να αισθάνομαι πάντα άνετη μέσα στα ρούχα μου" λέει σε ένα σημείο. "Σαν να είμαι έτοιμη για ύπνο όποτε το θελήσω" συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια η Schumer επανέρχεται στο θέμα του σεξ που εκτιμάει ότι είναι μια πολύ αστεία διαδικασία, το διασκεδάζει και όταν ποζάρει για τη Vogue ντύνεται με Dolce & Gabbana στη λήψη εξωφύλλου και spandex στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού.

Η είσοδος της στον κόσμο της μόδας συνοδεύεται από ένα ακόμη video που η κωμικός καταστρέφει όλα όσα πιστεύαμε ότι ξέραμε για την ίδια αλλά και τη Σιδηρά Κυρία της νεοϋορκέζικης σκηνής μόδας, την Anna Wintour.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ