ΜΟΔΑ

Μπιλ Μάρεϊ: Ο εκκεντρικός κωμικός φέρνει το χιούμορ στο γκολφ

Μπιλ Μάρεϊ: Ο εκκεντρικός κωμικός φέρνει το χιούμορ στο γκολφ
Facebook/William Murray Golf

Θεωρείται ένας εκκεντρικά ταλαντούχος ηθοποιός και είναι ένας δεινός εραστής των σπορ. Καθώς ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπιλ Μάρεϊ είναι και ένας θρύλος του γκολφ (όπως όλοι στην οικογένεια του) η φαμίλια τους αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το διάσημο επώνυμο για να λανσάρει τη δική της "αθλητική" σειρά.

Τα αδέλφια ΜάρεΪ αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν εμπορικά το πάθος τους με τις βιτρίνες της Αμερικής να γεμίζουν από την υπογραφή των Μάρεϊ στην ανοιξιάτικη συλλογή τους με ρούχα για γκολφ και τους εραστές τους.

Eννοείται ότι τα ρούχα είναι όπως θα περίμενε κανείς. Φτιαγμένα με χιούμορ και πνεύμα -ακόμη και το λογότυπο της εταιρίας είναι ένας απρόσωπος Μάρεϊ που πετάει το μπαστούνι του γκολφ στον αέρα- τα ρούχα είναι εκκεντρικά τόσο όσο με αδυναμία στα καρό.

"Όταν τον δεις στο γήπεδο του γκολφ τον ξεχωρίζεις" λέει ο νεότερος αδελφός του, Τζόελ.

"Ο Μπιλ θα φοράει καρό επάνω σε καρό με κάτι ακόμη καρό επιπλέον" είπε.

https://www.instagram.com/p/p

"Όλοι είμαστε το ίδιο εκκεντρικοί με αυτόν" προσθέτει ο ένας από τα έξι αδέλφια που συνυπογράφουν τη σειρά William Murray Golf.

"Τα πράγματα είναι κάπως βαρετά στην αθλητική ένδυση. Πρέπει να της 'εμφυσήσουμε' λίγο χιούμορ, ίσως κάπως έτσι θα προσεγγίσουμε περισσότερους millennials στο άθλημα."

Το γκολφ ήταν η θρησκεία της οικογένειας των Μάρεϊ -όπως και εξακολουθεί να είναι ακόμη και για τα pets τους.

https://www.instagram.com/p/p

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο τουρνουά γκολφ που πραγματοποιήθηκε στο Pebble Beach, ο 67χρονος Αμερικανός φορούσε ένα πουκάμισο με πράσινα και μπλε καρώ, το οποίο έγινε sold out στην ιστοσελίδα της εταιρίας τους.

Όπως πάντα, ο εκκεντρικός κύριος Μάρεϊ φορούσε ένα μπλε και ένα ροζ γάντι.

https://www.instagram.com/p/p


ΔΗΜΟΦΙΛΗ