CULTURE

Ο Δημήτρης Μακαλιάς Επί Σκηνής: «Το λατρεύω που μεγαλώνω, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο»

Στέλιος Παπαγρηγορίου Στέλιος Παπαγρηγορίου - CNN Greece

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

Ο Δημήτρης Μακαλιάς Επί Σκηνής: «Το λατρεύω που μεγαλώνω, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο»

00.00/13:03

«Τώρα έχω φτάσει στιγμή που θέλω να ζήσω όσο περισσότερο γίνεται. Μ' αρέσει που γερνάω. Μ' αρέσει που ωριμάζω. Μ' αρέσει που ασπρίζω. Χάνω τα μαλλιά μου. Προσπαθώ να αλλάξω πράγματα. Έχω αρχίσει και να γυμνάζομαι. Να κάνω λίγη διατροφή καλύτερη. Αλλά, μ' αρέσει που αλλάζω. Μ' αρέσει που βλέπω άλλες πτυχές του εαυτού μου». Ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφορμή τις δύο νέες του παραστάσεις, «"ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ" τα παιδιά» και «Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ - «Εγώ θα σας τα πω!» μιλάει στο Επι Σκηνής του CNN Greece και εξομολογείται τα πάντα για την ζωή του και την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Η παρουσία των παιδιών μου στη ζωή μου με έχει αλλάξει σαν άνθρωπο. Αυτό μόνο θα σου πω. Οτιδήποτε έρχεται και μας σοκάρει, μας ταρακουνάει, μας μετατοπίζει όπως είναι η απώλεια, όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού. Αλλάζει κάθε τι. Με έχει αλλάξει και στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και όταν βρίσκομαι πάνω στο σανίδι» μάς λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς όταν τον ρωτάμε πόσο τον έχει επηρεάσει η γέννηση των παιδιών του στην καριέρα του.

makalias

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει στο Επί Σκηνής.

Χάρης Γκίκας/CNN Greece

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν φοβάται την αλλαγή, όπως μας λέει, την θέλει και την αναζητά:

«Μ' αρέσει που βλέπω άλλες ταχύτητες του εαυτού μου. Μ' αρέσει που η οικογένειά μου μεγαλώνει και γεμίζει διαφορετικά πράγματα, διαφορετικά συναισθήματα, διαφορετικές εμπειρίες. Γενικότερα είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζει την αλλαγή. Του αρέσει η αλλαγή. Και νομίζω ότι από μικρός την επιδίωκα κιόλας. Οπότε, ναι. Γουστάρω που μεγαλώνω και αλλάζω.»

makalias

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει στο Επί Σκηνής.

Χάρης Γκίκας/CNN Greece

Όταν τον ρωτήσαμε αν έχει αφήσει πίσω του κάποιες άσχημες στιγμές που κάπως τον σημάδεψαν εκείνος απάντησε:

«Είναι κάτι που έχω αφήσει πίσω και θέλω να πάω παρακάτω. Σίγουρα, δεν είναι μόνο η δημοσιότητα, πρέπει να προσέχουμε το τι λέμε και το τι κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό. Αλλά αυτό που εγώ θέλω να εστιάσω είναι να μείνουμε λίγο στην ουσία των πραγμάτων και όχι στις λέξεις. Αυτό είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει πια στην εποχή μας. Παίζουμε περισσότερο με τις εντυπώσεις και τις λέξεις και όχι με το τι πραγματικά θέλουμε να πούμε. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις.»

Όταν τον ρωτήσαμε πιο είναι για εκείνον το πιο σημαντικό προσόν στη ζωή ενός ανθρώπου ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε:

«Εγώ θα εστίαζα σε ένα αν μπορούσα, το οποίο έτσι με έχει χαρακτηρίσει στη ζωή μου, είναι η εργατικότητα. Σε ό,τι και να κάνεις. Εργατικότητα σημαίνει συνέπεια στην οικογένειά σου, εργατικότητα για τα παιδιά σου, να είσαι από πάνω, να φροντίζεις, να προσέχεις, να προσφέρεις.»