ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Καμία σχέση»: Η Κατερίνα Γιατζόγλου μιλά στο CNN Greece για το νέο της βιβλίο (video)

«Καμία σχέση»: Η Κατερίνα Γιατζόγλου μιλά στο CNN Greece για το νέο της βιβλίο (video)

Τι κοινό έχουν η Κατερίνα Γιατζόγλου και ο Δημήτρης Αποστόλου; «Καμία σχέση»! Ε... αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου τους. Είναι το πέμπτο βιβλίο της Κατερίνας και το πρώτο του Δημήτρη.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου βρέθηκε στο στούντιο του CNN Greece για να μας μιλήσει για το νέο της βιβλίο, τις ανθρώπινες -ερωτικές και μη- σχέσεις, αλλά και για τα νέα της σχέδια.

Όσοι δεν έτυχε να την έχουν γνωρίσει (κακώς!), πρέπει να ξέρουν ότι πρόκειται για ένα πολυτάλαντο πλάσμα, που με μια κουβέντα του σού δίνει τροφή για πολλή σκέψη. Η αύρα της και η θετική της όψη σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό και προοδευτικό της χαρακτήρα σε κάνουν να αισθάνεσαι μόνο τυχερός άνθρωπος εάν την έχεις στη ζωή σου...

Όταν μιλά η Κατερίνα για τα βιβλία της χαμογελά περήφανα. Είναι τα... «παιδιά» της, και εκείνη ως «καλή μάνα» είναι άκρως προστατευτική, νιώθει μοναδικά... Στο νέο της βιβλίο, μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου, ξετυλίγεται μία ιστορία κωμικοτραγική, συνηθισμένη, που όμως το μαχαίρι φτάνει ως το κόκαλο. Μια ανατομία των ερωτικών σχέσεων. Αντέχεις να διαβάσεις μια ολόγυμνη ιστορία, που θα σου θυμίσει διάφορα δικά......

Απολαύστε το «κορίτσι του αύριο»...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

«Θεωρώ τα βιογραφικά κάτι σαν μνημόσυνα. Γιατί είμαι παιδί του αύριο. Πολλά χρόνια (δεν τα μετράω ποτέ) «πρώτο βιολί» στα περιβόητα ΜΜΕ, μέχρι και σήμερα. Παράλληλα για να ισορροπώ έχω έναν μεγάλο έρωτα που δε μ’ έχει απογοητεύσει.

Αυτό είναι το πέμπτο βιβλίο μου. Τα ταξίδια και η φωτογραφία είναι οι ανάσες μου. Μεγαλώνοντας δε διαλέγω, ξεδιαλέγω. Στόχος ζωής, να εμπνέω τους ανθρώπους… Ρατσίστρια με τους ηλίθιους, μόνιμα εξαρτημένη από τα extreme sports… ειδικά από την αλήθεια...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ