Ίντρις Έλμπα: «Είμαι ο διασημότερος Μποντ στον κόσμο και δεν έχω παίξει καν το ρόλο»
Ανανεώθηκε:
Ένας επιπλέον λόγος που θα θέλαμε να δούμε τον Ίντρις Έλμπα στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, είναι το καταπληκτικό και πολύ βρετανικό χιούμορ του.
Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, από τις συζητήσεις με τους παραγωγούς του φραντσάιζ για να παραλάβει τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ.
Το όνομά του ακουγόταν εδώ και καιρό για το ρόλο του 007 και η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι επιβεβαίωσε στις αρχές του χρόνου ότι ο Ίντρις Έλμπα «ήταν στις συζητήσεις», ενώ τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία τον θεωρούσαν φαβορί δίνοντάς του πιθανότητες 3/1.
Όμως, 49χρονος Άγγλος ηθοποιός εμφανίζεται αποφασισμένος να ενσαρκώσει άλλους ρόλους, που του ταιριάζουν καλύτερα και μάλιστα πρότεινε στους παραγωγούς μια λίστα με ονόματα συναδέλφων του που θα μπορούσαν να υποδυθούν το Βρετανό υπερκατάσκοπο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, «οι θαυμαστές του και η Μπάρμπαρα ήθελαν τον Ίντρις, αλλά εκείνος θέλει να δημιουργήσει κάτι για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρότεινε ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν τον 007. Μετέχει “ατύπως” στη διαδικασία επιλογής καθώς μετέχει εδώ και καιρό σε συνομιλίες με τους παραγωγούς».
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα The Express για τις φήμες σχετικά με το ρόλο, ο Έλμπα είπε: «Ίσως είμαι ο διασημότερος Μποντ στον κόσμο και δεν έχω παίξει καν το ρόλο. Αρκετά πια, δεν μπορώ να μιλώ άλλο γι’ αυτό».
Όμως παρά τις δηλώσεις του παρέμενε το φαβορί των Βρετανών bookmakers, κυρίως λόγω του ενδιαφέροντος των θαυμαστών του να υποδυθεί τον Βρετανό πράκτορα, που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ.
Μετά την αποχώρηση του Έλμπα από το προσκήνιο, μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για το ρόλο του 007 είναι εκείνα των Τόμ Χάρντι, Ρετζέ Ζαν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν, που συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες σύμφωνα με τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων.
Πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν «βλέπουν» Πακιστάν και Τραμπ - Μνημόνιο και συμφωνία σε 60 μέρες
10:02
Αγωνία για εξαφάνιση 60χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης - Δεν απαντά στο κινητό
09:59
Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο Μεταξουργείο: Οι πρώτες κινήσεις του 40χρονου αφότου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι
09:54
Φόβοι για εύθραυστη εκεχειρία στο Λίβανο - Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν, λέει το Πακιστάν - «Προς συμφωνία μέσα σε 60 ημέρες»
09:46