ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Netflix αποχαιρετάει τον Henry Cavill με το trailer της 3ης σεζόν του «The Witcher»

Το Netflix αποχαιρετάει τον Henry Cavill με το trailer της 3ης σεζόν του «The Witcher»
Ο Geralt και το yen συναντώνται για να εκπαιδεύσουν την Ciri έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τη μαγεία της photo: Netflix

Το Netflix ετοιμάζεται για τον γλυκόπικρο αποχαιρετισμό του Henry Cavill με την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ της 3ης σεζόν του The Witcher.

Για όλους τους τρελαμένους φανς του Γητευτή εκεί έξω, ναι σας έχουμε πολύ καλά νέα μιας και το Netflix είπε (εννοείται πως θα το έλεγε) πως επένδυσε σε μία τρίτη σεζόν της σειράς, μετά φυσικά από την παγκόσμια επιτυχία των άλλων δυο.

Μετά τις επίσημες εικόνες από την τρίτη σεζόν, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του «The Witcher». Μάλιστα, η τρίτη σεζόν θα προβληθεί σε δύο μέρη, ενώ αυτή θα είναι η τελευταία στην οποία θα δούμε τον Henry Cavill, αφού η σειρά θα συνεχιστεί αλλά τον ρόλο του Geralt θα αναλάβει άλλος ηθοποιός.

Το νέο trailer δείχνει ότι η ζωή απέχει πολύ από την χαρά και την ευτυχία για τον Geralt, την Ciri και τη Yennefer. Η προστατευτική πλευρά του Geralt εμφανίζεται ξανά καθώς ορκίζεται ότι «δεν θα εγκαταλείψει την Ciri». Ο Geralt μοιάζει να αποκρούει κάθε είδους επικίνδυνους αντιπάλους καθώς φαίνεται να κυνηγά την πριγκίπισσα της Σίντρα. Από τα μεγάλα τέρατα μέχρι την παραμονή του Άγριου Κυνηγιού που κάνει την εμφάνισή του στη σεζόν, ο Geralt μιλάει για το πώς οι κίνδυνοι που διακρίνονται του δίνουν μια γεύση για το πώς μοιάζει ο «πραγματικός φόβος».

Η τρίτη σεζόν λέγεται ότι βασίζεται χαλαρά στην πλοκή του δεύτερου μυθιστορήματος της σειράς βιβλίων Witcher, Time of Contempt. Ο Geralt και το yen συναντώνται για να εκπαιδεύσουν την Ciri έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τη μαγεία της, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της προς όφελος του. Η Λευκή Φλόγα και τα Ξωτικά πρέπει να διαλέξουν μια πλευρά ανάμεσα στα βασίλεια της Redania και του Nilfgaard καθώς ο Geralt αντιμετωπίζει απρόβλεπτες συναντήσεις.

Η 3η σεζόν του Witcher χωρίζεται σε δύο μέρη, με τα πρώτα πέντε επεισόδια στο πρώτο μέρος να κάνουν πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και το δεύτερο μισό στις 27 Ιουλίου για τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ