Ο παππούς του «Ψηλά στον ουρανό» επιστρέφει στην οθόνη
Ανανεώθηκε:
Ο Καρλ Φρέντρικσεν, ο συμπαθέστατος παππούς από την ταινία «Ψηλά στον ουρανό» (Up) της Pixar επιστρέφει στο σινεμά, μέσα από τη νέα ταινία μικρού μήκους «Το ραντεβού του Καρλ» (Carl’s Date).
Μαζί με τον αξιαγάπητο σκύλο του Νταγκ, ξεκινούν για μια νέα περιπέτεια, αυτή τη φορά στο όνομα της αγάπης. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Pixar, ο Καρλ δέχεται να βγει ραντεβού με μία φίλη του, αλλά δεν έχει ιδέα πώς «λειτουργούν» τα ραντεβού σήμερα. Κι εδώ αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ο πιστός του σκύλος.
Τη φωνή του στον Καρλ πρόλαβε να ξαναδώσει πριν τον θάνατό του τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών ο θρύλος του Χόλιγουντ Εντ Άσνερ.
Η ταινία «Το ραντεβού του Καρλ» θα προβάλλεται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους, μαζί με τη νέα ταινία της Pixar «Στο στοιχείο τους» (Elemental).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα 10+1 μπλοκμπάστερ που περιμένουμε το καλοκαίρι στα σινεμά
Ο Χάρισον Φορντ κάνει ντεμπούτο στη Marvel στο πλατό του «Captain America: Brave New World»
H Margot Robbie και το υπόλοιπο καστ της «Barbie» αντιδρά στις επίσημες κούκλες της Mattel
Επί ποδός 70.000 αστυνομικοί στη Γαλλία ενόψει των νέων διαδηλώσεων - Αναβάλλει επισκέψεις ο Μακρόν
15:58
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο
15:52
Πυροβολισμοί στη Δυτική Όχθη: Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί από την επίθεση
15:52
Forward από την Allwyn: Ανοιχτές έως τις 6 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο
15:49