ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το θρυλικό manga «One Piece» έχει πλέον την δική του σειρά στο Netflix

Το θρυλικό manga «One Piece» έχει πλέον την δική του σειρά στο Netflix
Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. photo: Netflix

Κατά τη διάρκεια της γνωστής εκδήλωσης Tudum 2023, το Netflix έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο trailer για το One Piece, μια προσαρμογή ζωντανής δράσης, με κανονικούς ηθοποιούς, της σειράς manga του Eiichiro Oda.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων παράγεται από τα Tomorrow Studios με τον Matt Owens να είναι σεναριογράφος της σειράς και τους Steven Maeda και Becky Clements ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η ομάδα συνεργάστηκε στενά με τον δημιουργό της σειράς Oda κατά τη δημιουργία της εκπομπής και το Netflix υποσχέθηκε να μην ξεκινήσει τις προβολές μέχρι να ικανοποιηθεί ο Oda. Με την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει πλέον ανακοινωθεί επίσημα για τις 31 Αυγούστου, φαίνεται ότι όλοι οι παράγοντες είναι ικανοποιημένοι με την παραγωγή.

Το ONE PIECE του Netflix ακολουθεί την αρχική ιστορία των manga και στο trailer βλέπουμε τον Luffy (Inaki Godoy) να συγκεντρώνει τους πειρατές του, συμπεριλαμβανομένων των Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero Gibson) και Sanji (Taz Skylar) και να ετοιμάζονται για μία ειδική αποστολή.

«Λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη διάρκεια ζωής μου, πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να φέρω το One Piece σε ολόκληρο τον κόσμο», έγραψε ο Oda σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του. «Αν πρόκειται να το κάνουμε, θέλω να μπορώ να επιβλέπω τα πράγματα όσο είμαι ακόμα ενεργός. Γι' αυτό συμφώνησα στη ζωντανή προσαρμογή του One Piece το 2016. Από τότε, το Netflix έχει αφιερώσει τεράστιους πόρους για τη σειρά. Ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή θα ξεκινήσει το 2023, αλλά έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα ξεκινήσουμε μέχρι να είμαι ικανοποιημένος.»

what-is-the-one-piece-live-action-release-date-on-netflix.jpeg
Η ομάδα συνεργάστηκε στενά με τον δημιουργό της σειράς Oda κατά τη δημιουργία της εκπομπής και το Netflix υποσχέθηκε να μην ξεκινήσει τις προβολές μέχρι να ικανοποιηθεί ο Oda. photo/Netflix

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη live-action προσαρμογή του One Piece, μιας από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές manga όλων των εποχών. Το trailer, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο fan event Tudum το Σάββατο, δίνει μια γεύση από την περιπέτεια που περιμένει τον Monkey D. Luffy και το πλήρωμά του.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ