ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ καταρρίπτει την πιο «περίεργη» φήμη για τον εαυτό του

Ο Τομ Κρουζ καταρρίπτει την πιο «περίεργη» φήμη για τον εαυτό του
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κρουζ αποκάλυψε μια από τις πιο «περίεργες» φήμες για τον εαυτό του Associated Press

Για τους βαρέων βαρών ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο Τομ Κρουζ, οι τρελές φήμες για την εκκεντρική ή μη κολακευτική συμπεριφορά τους συνοδεύονται από σημεία και τέρατα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κρουζ αποκάλυψε μια από τις πιο «περίεργες» φήμες για τον εαυτό του - στη συνέχεια φρόντισε να διαψεύσει τη φήμη. Ναι, αυτή η φήμη κυκλοφορούσε για πολύ καιρό στην «πιάτσα» του Χόλυγουντ.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη για τη νέα του ταινία, Mission Impossible: Dead Reckoning Part I, ο Κρουζ, μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Μακουίρι και τον συμπρωταγωνιστή του Σάιμον Πεγκ, ρωτήθηκαν ποια ήταν η πιο «παράξενη» φήμη που είχαν ακούσει για τον εαυτό τους.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους Times ότι μια φήμη που άκουγε συνεχώς ήταν ότι φέρεται να ζήτησε να μην έχει κανείς οπτική επαφή μαζί του στο πλατό. Αφού ο Κρουζ διέλυσε τον μύθο, ο Πεγκ φρόντισε να δηλώσει: «Μπορούσα να παραβιάσω όλη την παράξενη μυθολογία που τον περιβάλλει γιατί είμασταν από την αρχή καλοί φίλοι».

«Από τη μία πλευρά, είναι ο Τομ Κρουζ», συνέχισε ο Πεγκ. «Αυτό το αινιγματικό αστέρι του κινηματογράφου που όλοι θέλουν να μάθουν ποιος πραγματικά είναι. Και από την άλλη, είναι ένας φυσιολογικός τύπος».

Πριν από την κυκλοφορία της νέας ταινίας Mission Impossible, η οποία παρουσιάζει έναν τρομακτικά προληπτικό κακό με τη μορφή τεχνητής νοημοσύνης, ο Κρουζ αναφέρθηκε στην κληρονομιά του ηθοποιού του Indiana Jones, Χάρισον Φορντ, και ξεκαθάρισε ότι ήλπιζε να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

Μιλώντας στην Sydney Morning Herald στην αυστραλιανή πρεμιέρα του έβδομου τμήματος της σειράς κατασκοπείας, ο ηθοποιός είπε: «Ο Χάρισον Φορντ είναι ένας θρύλος. Ελπίζω να συνεχίσω. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες Mission: Impossible μέχρι να είμαι στην ηλικία του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ