ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ σχεδιάζει να κάνει ταινίες «Mission: Impossible» μέχρι τα 80 του

Ο Τομ Κρουζ σχεδιάζει να κάνει ταινίες «Mission: Impossible» μέχρι τα 80 του
Στα 61 του χρόνια, ο Κρουζ φαίνεται ήδη να αψηφά τον χρόνο και τον χώρο με τη νεανική του εμφάνιση και τη φυσική του ικανότητα. Associated Press

Η πιο δύσκολη αποστολή του Τομ Κρουζ μέχρι σήμερα: Να συνεχίσει να παίζει τον Ethan Hunt μέχρι τα 80 του.

Ο ηθοποιός είπε σε μια νέα συνέντευξη ότι θέλει να συνεχίσει να κάνει ταινίες Mission: Impossible όπως ο 80χρονος Χάρισον Φορντ συνέχισε να κάνει ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς.

«Ο Χάρισον Φορντ είναι ένας θρύλος, ελπίζω να συνεχίσω, έχω 20 χρόνια να τον προλάβω», είπε ο Κρουζ στην Sydney Morning Herald. «Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες Mission: Impossible μέχρι να είμαι στην ηλικία του».

Στα 61 του χρόνια, ο Κρουζ φαίνεται ήδη να αψηφά τον χρόνο και τον χώρο με τη νεανική του εμφάνιση και τη φυσική του ικανότητα, συνεχίζοντας να κάνει τα δικά του ακραία ακροβατικά στην κυκλοφορία του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One την επόμενη εβδομάδα. Το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2024. Ο Κρουζ έπαιξε για πρώτη φορά τον ασταμάτητο πράκτορα πριν από 27 χρόνια στο Mission: Impossible.

Ο Κρουζ απηύθυνε επίσης την πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τους κινηματογραφόφιλους να τσεκάρουν δύο από τους ανταγωνιστές του στο καλοκαιρινό box office, την Barbie και το Oppenheimer, που ανοίγουν σώμα με σώμα την ίδια μέρα (21 Ιουλίου).

«Θέλω να δω και την Barbie και τον Oppenheimer», είπε. «Θα τους δω να ανοίγουν το Σαββατοκύριακο. Παρασκευή θα δω πρώτα Oppenheimer και μετά Barbie το Σάββατο. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Μου αρέσει αυτή η εμπειρία. είναι καθηλωτικό και είναι σημαντικό να το έχουμε ως κοινότητα και βιομηχανία».

Το Dead Reckoning Part One αναμένεται να ανοίξει με μεγαλύτερες προσδοκίες από οποιαδήποτε προηγούμενη ταινία Mission: Impossible, με την νέα ταινία να προσβλέπει σε παρατεταμένο άνοιγμα το Σαββατοκύριακο με $90 εκατομμύρια. Το προηγούμενο μεγαλύτερο άνοιγμα ήταν η έκτη ταινία, «Fallout», η οποία κατέχει το ρεκόρ για το κορυφαίο άνοιγμα του Σαββατοκύριακου τριών ημερών (61,2 εκατομμύρια δολάρια).

Οι αρχικές κριτικές είναι πολύ ισχυρές, με το Dead Reckoning Part One να έχει κατά μέσο όρο 98 τοις εκατό μέχρι στιγμής στο Rotten Tomatoes.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ