ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Mattel ανακοινώνει την περιορισμένη έκδοση της κούκλας «Weird Barbie»

Η Mattel ανακοινώνει την περιορισμένη έκδοση της κούκλας «Weird Barbie»
Η Weird Barbie είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στον ιστότοπο της Mattel για περίπου 45 ευρώ. photo: Mattel

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι οι περίεργες Barbies κατασκευάζονται από τους χρήστες, δεν πωλούνται. Η Mattel, ωστόσο, θέλει να διαφέρει.

Η εταιρεία παιχνιδιών πίσω από την εμβληματική μάρκα Barbie ανακοίνωσε μια κούκλα με υπογραφή που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον χαρακτήρα της Kate McKinnon από την υπερπαραγωγή «Barbie» της Warner. Στην ταινία, ο χαρακτήρας του McKinnon βοηθά στην αποστολή της Barbie της Margot Robbie στο ταξίδι της.

Η «Barbie» είναι παραγωγή της Warner Bros. Pictures, η οποία έχει σπάσει όλα τα ταμεία σε εισπράξεις.

Το παιχνίδι περιορισμένης έκδοσης διαθέτει ένα ροζ ρούχο σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φοράει η McKinnon στην ταινία, με σημάδια στο πρόσωπό της και περίεργα κομμένα και βαμμένα μαλλιά. Είναι από τις πιο περίεργες κούκλες που έχει βγάλει ποτέ η εταιρία. Κι αυτό είναι που την καθιστά ξεχωριστή.

Η κούκλα είναι ένα από τα επτά προϊόντα μιας διευρυμένης συλλογής που προέρχεται από την επιτυχημένη ταινία των δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ρούχων για μοντελοποίηση κούκλων Barbie και Ken που φορούσαν στην οθόνη και ένα σετ της Corvette από την Hot Wheels.

«Με τις τελευταίες εκδόσεις της συλλογής, προσφέρουμε ακόμα περισσότερους τρόπους στους θαυμαστές να βυθιστούν στη Barbie Land και να γιορτάσουν τους χαρακτήρες και τις ιστορίες που βλέπουν στην οθόνη», δήλωσε η Lisa McKnight, εκτελεστική αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mattel.

«Η ταινία Barbie συνεχίζει να είναι το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού και καθώς χαράσσουμε την πορεία της Mattel προς τα εμπρός, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως σύμβολο ενδυνάμωσης και έμπνευσης για τις επόμενες γενιές».

Η Weird Barbie είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στον ιστότοπο της Mattel για περίπου 45 ευρώ έως τις 18 Αυγούστου και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Μαΐου 2024.

Mattel announces limited-edition ‘Weird Barbie’ doll for sale, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ