ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το κρυφό παιδί του Ίλον Μασκ: O Techno Mechanicus τρίτο παιδί του με την Grimes

Το κρυφό παιδί του Ίλον Μασκ: O Techno Mechanicus τρίτο παιδί του με την Grimes
Με το όνομα Techno Mechanicus ή Tau για συντομία, η ύπαρξη του νέου τους παιδιού κρατήθηκε ιδιωτική μέχρι τώρα. Associated Press

Στη νέα του βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson, ο Elon Musk αποκάλυψε ότι αυτός και η Grimes απέκτησαν ένα τρίτο παιδί. Με το όνομα Techno Mechanicus ή Tau για συντομία, η ύπαρξη του νέου τους παιδιού κρατήθηκε ιδιωτική μέχρι τώρα ενώ προσώρας δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία του.

Ο Musk και η Grimes περίμεναν για μήνες για να ανακοινώσουν το δεύτερο παιδί τους, Exa Dark Sideræl Musk, το 2022. Το πρώτο τους παιδί, X Æ A-12 ή X, γεννήθηκε το 2020.

Η Grimes και ο Elon Musk αποκάλυψαν για πρώτη φορά δημόσια τη σχέση τους στο Met Gala του 2018. Το 2021, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είχε «χωρίσει». Στη νέα βιογραφία του Musk, η Grimes αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον θυμό της ως «λειτουργία ενός δαίμονα». Συνεχίζει λέγοντας ότι της «προκαλεί πολύ χάος», αλλά της επιτρέπει επίσης να είναι παραγωγική.

Ο Musk έχει 10 παιδιά με τρεις γυναίκες, μία από τις οποίες είναι η Shivon Zilis, στέλεχος της Neuralink που αναφέρεται απευθείας σε αυτόν. Η Zilis απέκτησε δίδυμα το 2021, αφού ο Musk προσφέρθηκε να γίνει δωρητής σπέρματός, ώστε «τα παιδιά να είναι γενετικά δικά του», γράφει ο συγγραφέας Isaacson.

«Θέλει πραγματικά τους έξυπνους ανθρώπους να κάνουν παιδιά», εξήγησε η Zilis στη βιογραφία. Αυτό έλαβε χώρα ενώ η Grimes περίμενε το δεύτερο παιδί τους. Ο Musk φέρεται να μην την ενημέρωσε ότι είχε δίδυμα με μία από τις υπαλλήλους του.

«Πες στην Shivon να με ξεμπλοκάρει και πες στον Elon να με αφήσει να δω τον γιο μου», έγραψε η Grimes σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στον Isaacson στο X (πρώην Twitter) την περασμένη εβδομάδα. «Ποτέ δεν μου επέτρεψαν να δω μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου».

Το τελευταίο άλμπουμ της Grimes, Miss Anthropocene, κυκλοφόρησε το 2020. Έκτοτε, χώρισε με την Columbia Records και μοιράστηκε νέα τραγούδια «I Wanna Be Software», «Welcome to the Opera» και «Shinigami Eyes» στο internet. Η Grimes παρουσίασε επίσης λογισμικό που μπορεί να μιμηθεί τη φωνή της, προσφέροντας στους καλλιτέχνες που το χρησιμοποιούν 50-50 δικαιώματα για εμπορική χρήση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ