ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί όλοι έχουν «κολλήσει» με το νέο ντοκιμαντέρ του Στίβεν Σπίλμπεργκ για τα UFO

Γιατί όλοι έχουν «κολλήσει» με το νέο ντοκιμαντέρ του Στίβεν Σπίλμπεργκ για τα UFO
Είναι η πρώτη σειρά για την οποία ο Σπίλμπεργκ συνεργάζεται με την πλατφόρμα του Netflix. Associated Press

Το Netflix φαίνεται ότι πέτυχε άλλη μια επιτυχία με τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών, η οποία έχει αφήσει τους θαυμαστές «κολλημένους».

Το Encounters σε κάθε επεισόδιο μας «κολλάει» αναλύοντας τέσσερα υψηλού προφίλ UFO υποθέσεων ή εμφανίσεις εξωγήινων από όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις μαρτύρων, σκεπτικιστών και ειδικών, καθώς ρίχνει φως και σε νέα στοιχεία.

Οι περιπτώσεις που διερευνήθηκαν περιλαμβάνουν μια παρατήρηση από περισσότερους από 300 ντόπιους του Τέξας το 2007 και το 2008, όπου οι άνθρωποι εντόπισαν ένα UFO σε σχήμα δέλτα σε μια περίοδο πέντε μηνών.

Ένας θεατής είπε στο X, πρώην Twitter, ότι ήταν «κολλημένος» με τη σειρά, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Το Encounters στο Netflix είναι απολύτως κολλητικό και μου αρέσει».

Εκτός από τα φαινόμενα του Τέξας, το Encounters καλύπτει επίσης τα UFO του «Τριγώνου των Βερμούδων» της Ουαλίας, τις θεάσεις εξωγήινων το 1994 από περισσότερα από 60 παιδιά σε σχολείο της Ζιμπάμπουε και τις παρατηρήσεις λαμπερών φώτων πάνω από το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας της Φουκουσίμα μετά την πυρηνική καταστροφή του 2011.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ