ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Henry Cavill λέει ότι δεν είναι «φίλος» των ερωτικών σκηνών στον κινηματογράφο

Ο Henry Cavill λέει ότι δεν είναι «φίλος» των ερωτικών σκηνών στον κινηματογράφο
Associated Press

Ο Henry Cavill είπε τη γνώμη του για τις σκηνές σεξ σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και τόνισε πως «δεν είναι θαυμαστής» τους.

Ο σταρ του «Argylle» εμφανίστηκε στο podcast Happy Sad Confused με τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn και παραδέχτηκε πως πιστεύει ότι αυτές οι στιγμές στην οθόνη πρέπει να αφήνονται στην «ανθρώπινη φαντασία».

«Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις σκηνές, δεν είμαι θαυμαστής», είπε ο Cavill για τις ερωτικές σκηνές. «Πιστεύω ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια σκηνή σεξ είναι πραγματικά ωφέλιμη για μια ταινία, και όχι μόνο για το κοινό, αλλά νομίζω ότι μερικές φορές γίνεται υπερβολική χρήση τους αυτές τις μέρες».

Ο ηθοποιός του Witcher συνέχισε, «Είναι πραγματικά απαραίτητη μία σκηνή σεξ ή είναι απλώς για να γεμίσουν το κενό σε μια ταινία; Και τότε είναι που αρχίζεις να νιώθεις πιο άβολα και σκέφτεσαι: Δεν υπάρχει τίποτα εδώ, δεν υπάρχει καν συναίσθημα».

Αν και ο Cavill σημείωσε ότι υπάρχουν στιγμές που «οι σκηνές σεξ μπορεί να είναι υπέροχες σε μια ταινία και μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην αφήγηση», απλώς δεν είναι πεπεισμένος ότι χρειάζονται τόσο συχνά όσο χρησιμοποιούνται.

«Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω σήμερα είναι οι σκηνές σεξ», είπε. «Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω και που μάλλον τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται».

Η τελευταία ταινία του Cavill, «Argylle», στην οποία υποδύεται έναν μυστικό πράκτορα που έχει μια αποστολή να εξιχνιάσει ένα παγκόσμιο συνδικάτο κατασκόπων, προβάλλεται στους κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ