ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Χανκς: Αφηγητής στο ντοκιμαντέρ «Bloody Hundredth» για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς των ναζί

Τομ Χανκς: Αφηγητής στο ντοκιμαντέρ «Bloody Hundredth» για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς των ναζί
O Τομ Χανκς με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (υπογράφουν και την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ) και ο Οστιν Μπάτλερ (αριστερά) που εμφανίζεται στο «Masters of the Air» AP Photo/Chris Pizzello

Με αφηγητή τον Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τίτλο «The Bloody Hundredth».

Η Apple TV+ μετά την πρεμιέρα του δράματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου «Masters of the Air» ανακοίνωσε το νέο πρότζεκτ, το οποίο τιμά τους αληθινούς ήρωες της 100ης Ομάδας Βομβών, της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, γνωστής ως «Bloody Hundreth», η οποία διεξήγαγε επικίνδυνους βομβαρδισμούς πάνω από τη Ναζιστική Γερμανία.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας σκηνοθετείται από τους Μαρκ Χέρτζογκ και Λοράν Μπουζερό με τους Τομ Χανκς, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Γκάρι Γκέτζμαν ως εκτελεστικούς παραγωγούς.

Το ντοκιμαντέρ «Bloody Hundredth» προβάλλει τις αληθινές ιστορίες των αεροπόρων που εμφανίζονται στο «Masters of the Air».

«Από το σοκ του Περλ Χάρμπορ μέχρι τη χαρά της VE Day (Victory in Europe Day), το “Bloody Hundreth” είναι μια καταγραφή του τι άντεξε και πέτυχε μια ομάδα νεαρών Αμερικανών όταν η χώρα τους και ο κόσμος τους χρειαζόταν περισσότερο» αναφέρει επίσημη περιγραφή.

Το «Bloody Hundreth» θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου την ίδια μέρα προβολής του τελευταίου επεισοδίου του «Masters of the Air».

Δείτε την ιστορία της επίλεκτης ομάδας «Τhe Bloody Hundreth»:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ