ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άνδρας αγόρασε τάφο δίπλα από τη Μέριλιν Μονρόε για 195.000 δολάρια

Άνδρας αγόρασε τάφο δίπλα από τη Μέριλιν Μονρόε για 195.000 δολάρια

Ο τάφος της ηθοποιού Marilyn Monroe στο Westwood Memorial Park στο Λος Άντζελες, φωτογραφημένος τον Αύγουστο του 1986. 

(AP Photo)

Ο επενδυτής τεχνολογίας από το Beverley Hills, Anthony Jabin, είπε ότι «πάντα ονειρευόταν» να ταφεί δίπλα στη Monroe. Η σταρ ακόμη και μετά το θάνατό της συνέχισε να γοητεύει τον κόσμο.

Δίπλα από τον τάφο της Marilyn Monroe βρίσκεται εκείνος του ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, που αγόρασε τον τάφο το 1992. O A. Jabin μαζί με τον χώρο που αγόρασε, απέκτησε επίσης ένα μαγιό της Monroe καθώς και το παλιό κρεβάτι του Hefner.

Σε δημοπρασία

Οι θαυμαστές της Monroe, η οποία πέθανε το 1962 σε ηλικία 36 ετών, επισκέπτονται τακτικά τον τάφο της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Αντικείμενα της πουλήθηκαν μαζί με πρώην υπάρχοντα του Hefner - ο οποίος ήταν ο ιδρυτής του Playboy και κατηγορήθηκε ότι εξαναγκάζει και ναρκώνει γυναίκες για σεξ μετά τον θάνατό του το 2017 - σε μια δημοπρασία με τίτλο Icons: Playboy, Hugh Hefner και Marilyn Monroe, που διευθύνεται από την Julien's Auctions.

Μεταξύ των αντικειμένων που πωλήθηκαν στη δημοπρασία συμπεριλαμβανόταν ένα ροζ μεταξωτό φόρεμα Pucci της Monroe που πωλήθηκε για το ποσό των 325.000 δολαρίων καθώς και ένα μεταχειρισμένο κραγιόν Elizabeth Arden που δημοπρατήθηκε για 65.000 δολάρια.

Τα αντικείμενα που πουλούσε ο Hefner περιελάμβαναν ένα από τα σακάκια-σήμα κατατεθέν του, που πωλήθηκε για 13.000 δολάρια μαζί με ένα ζευγάρι παντόφλες, πιτζάμες και πίπες καπνίσματος.

Στη δημοπρασία, πωλήθηκαν επίσης έργα τέχνης που κρέμονταν κάποτε στα κεντρικά γραφεία του Playboy.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ