ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Tom Waits θα εμφανιστεί στην νέα ταινία του Jim Jarmusch

Ο Tom Waits θα εμφανιστεί στην νέα ταινία του Jim Jarmusch

Ο Tom Waits εμφανίζεται στην τελετή εισαγωγής στο Rock and Roll Hall of Fame,

AP

Έχουμε πολλά χρόνια να ακούσουμε νέα μουσική από τον Tom Waits, αλλά εμφανίζεται στην οθόνη κατά καιρούς. Τώρα είναι και πάλι ο Jim Jarmusch συνάδελφος στην «περιέργεια».

Ο Tom Waits έχει εμφανιστεί σε τέσσερις από τις ταινίες του Jarmusch - The Dead Don't Die (2019), Coffee And Cigarettes (2003), Mystery Train (1989) και Down By Law (1986) - και έκανε τη μουσική για το Night On Earth (1991).

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, ο Waits πρόκειται να προσθέσει μια έκτη συνεργασία με τον Jarmusch.

Κατά το Variety, ο Tom Waits θα εμφανιστεί στο επερχόμενο «Father Mother Sister Brother» του Jarmusch μαζί με ηθοποιούς όπως οι Adam Driver, Mayim Bialik, Cate Blanchett, Vicky Krieps, Charlotte Rampling, Indya Moore και Luka Sabbat. Η ταινία έχει ήδη κλείσει με την παραγωγή και αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος.

https://www.instagram.com/p/C4LYpSwLFeS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Father Mother Sister Brother» αφηγείται τρεις παράλληλες ιστορίες για τους γονείς και τα ενήλικα παιδιά τους.

Το «Father» διαδραματίζεται στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, το «Mother» στο Δουβλίνο και το «Sister Brother» στο Παρίσι. Χαρακτηρίζεται ως μια «κωμωδία με στιγμές μελαγχολίας» με «μελέτες χαρακτήρων, ήσυχους, παρατηρητικούς και μη επικριτικούς».

Ο Jarmusch είπε ότι η ταινία θα έχει ένα ισχυρό μουσικό στοιχείο, το οποίο ελπίζουμε ότι θα περιλαμβάνει τον Waits με κάποιο τρόπο.

Μιλώντας για μουσική, το συγκρότημα SQÜRL του Jarmusch θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο τους άλμπουμ Music For Man Ray.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ