ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές: το Χόλιγουντ παρελαύνει στη δολοφονικά κομψή πρεμιέρα

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές: το Χόλιγουντ παρελαύνει στη δολοφονικά κομψή πρεμιέρα

To λαμπερό cast της ταινίας "'Εγκλημα στο Oριάν Εξπρές" έκανε τη βραδιά στο Royal Albert Hall μια εγκληματικά κομψή συνεύρεση.

Οι Τζόνι Ντεπ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Πενέλοπε Κρουζ, Μισέλ Φάιφερ, Ουίλεμ Νταφόε και Τζούντι Ντεντς χάρισαν στους φωτογράφους τον καλύτερο τους εαυτό συνοδεύοντας τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή (ως Πουαρό) της ταινίας Κένεθ Μπράνα στη μεγάλη, επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας που φέρνει την Αγκάθα Κρίστι ξανά στη μεγάλη οθόνη.

"Εκλαψα όταν συνάντησα για πρώτη φορά τη Τζούντι Ντέντες" είπε η Πφάιφερ για την πρώτη μέρα γυρισμάτων ενώ ο Μπράνα είπε ότι "είναι σαν να είσαι σε μια ομάδα πρωταθλητών" σχολιάζοντας τους συμπρωταγωνιστές στην νέα εκδοχή της ταινίας που ο ίδιος ορίζει "πιο σκοτεινή".

Στο "Έγκλημα" ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό αναλαμβάνει την εξιχνίαση ενός φόνου που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το πολυτελές τρένο Οριάν Εξπρές.

Το μυθιστόρημα "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" αποτελεί ένα από τα κλασσικά λογοτεχνικά έργα αστυνομικού μυστηρίου που επί δεκαετίες βασανίζει τα μυαλά τον αναγνωστών που προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Οριάν Εξπρές.

Η ταινία στις αίθουσες από τις 9 Νοεμβρίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ