ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Υπεραξία ως υπερήρωας: η μαύρη χήρα των $15 εκατ. Σκάρλετ Γιόχανσον γράφει ιστορία

Υπεραξία ως υπερήρωας: η μαύρη χήρα των $15 εκατ. Σκάρλετ Γιόχανσον γράφει ιστορία

Τα υπέρογκα ποσά στα συμβόλια των υπερηρώων είναι... υπερβολικά. Το Hollywood Reporter αποκάλυψε τα τεράστια χρηματικά ποσά που απολαμβάνουν οι ηθοποιοί υπερήρωες της Marvel Cinematic Universe.

Τα ποσά δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανέναν καθώς η εταιρεία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των franchise σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κέρδη όλων των εποχών (έχοντας έσοδα που ξεπερνούν τα 17,5 δισ. δολάρια σε 20 ταινίες).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο μισθός της Σκάρλετ Τζοχάνσον φτάνει τα 15 εκατ. δολάρια για την επερχόμενη ταινία «Μαύρη Χήρα» ίσο με τον μισθό που πήρε ο Κρις Έβανς και ο Κρις Χέμσγουορθ για τις ταινίες «Captain America: Civil War» και «Thor: Ragnarok», αντίστοιχα.

Captain Marvel: η πιο δυνατή υπερήρωας εκρήγνυται στο πρώτο trailer (vid)

Ο Έβανς και ο Χέμσγουορθ πήραν επίσης από 15 εκατ. δολάρια ο καθένας για τη συμμετοχή τους στην ταινία «Avengers: Infinity War» και στην επερχόμενη ταινία των «Εκδικητών».

Η Τζοχάνσον εμφανίστηκε σε έξι ταινίες της Μάρβελ, μεταξύ των οποίων και στην πρώτη ταινία των «Εκδικητών», κερδίζοντας έναν «χαμηλό επταψήφιο μισθό».

Για την ίδια ταινία το Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε «χαλαρά» ως μισθό 50 εκατ. δολάρια, αν και είχε λάβει μόνο 500 χιλιάδες δολάρια για την πρώτη ταινία του ως Άιρον Μαν.

Vanity Fair: με 83 σούπερ ήρωες γιορτάζει μια δεκαετία της Marvel στην οθόνη

Το νέο χαιρετίζεται ως μια μικρή νίκη στη μάχη για δίκαιη μισθολογική πολιτική στη βιομηχανία του θεάματος.

Οι άλλοι

Υπομονή θα πρέπει να δείξει ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν μέχρι να δει τον μισθό του να ανεβαίνει. Ως «Μαύρος Πάνθηρας» έλαβε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων και αναμένεται η συνέχεια.

Η Μπρι Λάρσον έλαβε 5 εκατ. δολάρια για τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain Marvel» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Thor Ragnarok: Η συμμαχία Disney & Marvel νίκησε τα social media (vid)

Λέγεται ότι πληρώθηκε καλύτερα από τους υπόλοιπους νεοεισερχόμενους στην εταιρεία επειδή υπέγραψε μία συμφωνία για τη συμμετοχή της σε πολλές ταινίες.

Εκπρόσωπος της Μάρβελ σχολίασε τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα λέγοντας ότι «η Marvel Studios αμφισβητεί την ακρίβεια αυτών των ποσών και, είναι η πολιτική της, ποτέ να μην αποκαλύπτει τους μισθούς ή τους όρους των συμφωνιών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ