ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: H Saoirse Ronan μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι

Όσκαρ 2016: H Saoirse Ronan μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι

Φυσικά κόκκινα μαλλιά, χαρακτηριστικά πορσελάνινης κούκλας, καταγάλανα μάτια και φακίδες... η Saoirse Ronan είναι Ιρλανδή όμως μοιάζει να βγήκε από κάποιο παραμύθι. Το ίδιο ισχύει και για τον γλωσσοδέτη που έχει για όνομα καθώς δεν προφέρεται Σαο-ίρς αλλά Σίαρ-σο. Δεν είναι όμως το όνομά της το θέμα μας αν και πρόκειται να το ακούμε ολοένα και συχνότερα.

Το θέμα μας είναι η ερμηνεία της στην ταινία Brooklyn που την κατέστησε υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου πλάι στις "βετεράνους" Κέιτ Μπλάνσετ και Τζένιφερ Λόρενς μόλις στα 21 της χρόνια. Το ήξερες όμως πως δεν είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφια για ένα χρυσό αγαλματίδιο;

Στα 13 της ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της πλάι στην Kίρα Νάιτλι στην ταινία Atonement. Και τι να πρωτοπούμε για την ιδιαίτερη ομορφιά της... έχει μια εύθραυστη ομορφιά που δεν μεταμορφώνεται, κάνει το μακιγιάζ να προσαρμόζεται σε αυτήν και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Στα 21 της, δεν φοβάται ασφαλώς να ρισκάρει στιλιστικά αλλά στις beauty επιλογές της παραμένει κλασική. Βέβαια, το ίδιο θα κάναμε αν είχαμε το πρόσωπο μιας φρέσκιας, εξαιρετικά ταλαντούχας και όμορφης 21χρονης. Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε λοιπόν στο κόκκινο χαλί φέτος και της ευχόμαστε καλή επιτυχία ακόμη και αν δεν μπορούμε να προφέρουμε το όνομά της με ευκολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσκαρ 2016: Η απόκοσμη γοητεία της Σαρλότ Ράμπλινγκ

Όσκαρ 2016: Ας μιλήσουμε για την Κέιτ Μπλάνσετ

Όσκαρ 2016: Brie Larson, το κορίτσι της διπλανής πόρτας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ