ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Mπέκαμ κήρυξε τον πόλεμο στον Zoolander;

Γιατί ο Mπέκαμ κήρυξε τον πόλεμο στον Zoolander;

Μα γιατί του έκλεψε τον “KEΡΑΥΝΟ!” καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς σύμφωνα με το People γιατί του αξίζει, ο Μπεν Zoolander Στίλερ αποφασίζει να τον εκθρονίσει μέσα από το Ιnstagram.

Κάνοντας ανάρτηση το δικό του εξώφυλλο όπου εννοείται ο Ντέρεκ Ζουλάντερ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ο φαιδρός νάρκισσος της κινηματογραφικής βιομηχανίας προσπαθεί να κλέψει το στέμμα από το ξανθό κεφάλι του pin-up ποδοσφαιριστή.

https://www.instagram.com/p/p

O 40χρονος, γνωρίζοντας απόλυτα τους κανόνες του marketing, έγραψε στο δικό του Instagram ότι “Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα το βασίλειο του δέχεται επίθεση” και κάπως έτσι συνεχίζει ο κόσμος να μιλάει για δύο άντρες, έναν πρότυπο και έναν παρωδία.

Γιατί στον Ντέιβιντ Μπέκαμ αξίζει να είναι ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς

Σε πιο σοβαρές διαφωνίες της ημέρας,

έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπενεντίκτ Κάμπερμπατς στο Zoolander 2 καθώς η κοινότητα των διαφυλικών υποστηρίζει ότι τους γελοιοποιεί με ένα ρόλο “καρτουνίστικης κοροϊδίας”. Στο τρέιλερ η ανδρόγυνη φιγούρα του Κάμπερμπατς (“το μεγαλύτερο supermodel σε ολόκληρο τον κόσμο” όπως ισχυρίζεται) μοιάζει υπερβολική και από την ημέρα της κυκλοφορίας του έχει γίνει αφορμή για μποϊκοτάρισμα από την κοινότητα των διαφυλικών με ανάλογο petition.

Ο Zoolander επέστρεψε και είναι πιο γελοίος από ποτέ

“Ο χαρακτήρας του Kάμπερμπατς απεικονίζει ξεκάθαρα μια υπερβολικά κοροϊδευτική καρικατούρα των μεσοφυλικών/ τρανς ατόμων. Είναι η σύγχρονη αντιστοιχία του να χρησιμοποιείς φούμο (σ.σ. όπως έκανε το παλιό, λευκό, ρατσιστικό Χόλίγουντ) για να αναπαραστήσεις μια μειονότητα” σημειώνουν.

Τρανσοφοβικός; Ίσως. “Αν οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι του Zoolander ήθελαν να κάνουν ένα κοινωνικό σχόλιο για την ύπαρξη transgender ατόμων στη βιομηχανία της μόδας, θα μπορούσαν να έχουν πλησιάσει μοντέλα όπως η Andreja Pejic για να συμμετέχουν στην ταινία” είπε η Σάρα Ρόουζ που εμπνεύσθηκε το ψήφισμα. Μοιάζει ωστόσο να έχει ξεχάσει κάτι σημαντικό.

Ο Zoolander επέστρεψε για να παρωδήσει τα πάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ