ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακόμη μία κατηγορία για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Ακόμη μία κατηγορία για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Getty Images / Ideal Images / Jeff Spicer

Η Βρετανίδα Λιζέτ Άντονι, κατηγόρησε τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ότι τη βίασε τη δεκαετία του 1980, αποκάλυψη που προσθέτει ακόμη ένα θύμα στη μεγάλη λίστα του παραγωγού.

Η 54χρονη ηθοποιός διηγήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Sunday Times, ότι συνάντησε τον Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη προτού δεχθεί να τον ξαναδεί αργότερα στο σπίτι που νοίκιαζε στο Λονδίνο.

«Τον βρήκα ημίγυμνο και με άρπαξε. Πραγματικά δεν το περίμενα και έφυγα τρέχοντας», αναφέρει στη συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα η Άντονι.

Η Άντονι, που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και στην ταινία «Παντρεμένα ζευγάρια» του Γούντι Άλεν, εκμυστηρεύθηκε ότι στη συνέχεια παρενοχλήθηκε από τον Γουάινσταϊν, ο οποίος τελικά πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι της.

«Με έσπρωξε μέσα και με στρίμωξε», αναφέρει. Μετά «προσπάθησε να με φιλήσει και με έριξε κάτω. Τελικά έπαψα να αντιστέκομαι», καταλήγει η Άντονι.

Ο παραγωγός αρνείται όλες τις καταγγελίες περί σεξουαλικών σχέσεων χωρίς συναίνεση.

Τέσσερις ακόμη γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Άζια Αρτζέντο και η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, έχουν ήδη κατηγορήσει τον Γουάινσταϊν ότι της έχει βιάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ