ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kριστίνα Αγκιλέρα-Σελένα Γκόμεζ: εξόργισαν το Twitter σε μία βραδιά

Kριστίνα Αγκιλέρα-Σελένα Γκόμεζ: εξόργισαν το Twitter σε μία βραδιά

Τελικά η βραδιά των μουσικών βραβείων ΑΜΑs αποδείχθηκε πολύ σκληρή και το στοίχημα που έβαλε η Κριστίνα Αγκιλέρα στην εμφάνιση της προς τιμή της Γουίτνεϊ Χιούστον δεν ήταν απόλυτα νικηφόρο.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα αποθεώθηκε από κάποιους για την ερμηνευτική της δυνότητα ωστόσο δεν απουσίασαν οι επικριτικές αναρτήσεις για τη "σκηνική της παρουσία και φωνητικές ικανότητες". Άλλοι ενοχλήθηκαν και με κάτι επιπλέον στην περίπτωση της Αγκιλέρα. Το Twitter έκρινε ότι κάτι πηγαίνει πολύ λάθος με την εικόνα της και κυρίως με τα "εξαιρετικά, παράλογα μεγάλα" χείλη της.

Ένας από τους θαυμαστές της μάλιστα την παρότρυνε να σταματήσει την ενίσχυση των χειλιών της γράφοντας: "Ακούγεται υπέροχα, αλλά θα πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις στα χείλη".

"Ήταν ωραίο που η Μεγκ Ράιαν δάνεισε το επάνω χείλος της στην Κριστίνα Αγκιλέρα για να εμφανιστεί στα ΑΜΑs" σχολίασε ένας χιουμορίστας ενώ ένα άλλο σχόλιο έλεγε: "Αν έχετε στο μυαλό σας ακόμα το Lip Challenge της Κάιλι Τζένερ, κοιτάξτε την Κριστίνα Αγκιλέρα και ξανασκεφτείτε το".

xtina amas

"Ίσα που μπορεί και ανοίγει το στόμα της, εξαιτίας όλων αυτών των ενέσεων που έχει κάνει στα χείλη της" σχολίασε ένας άλλος.

Ένας άλλος σχολίασε με υπονοούμενο την εμγάνιση της τραγουδίστριας. "Δεν ξέρω αν θα πρέπει να επικεντρωθώ στην καταπληκτική φωνή της Κριστίνα Αγκιλέρα ή στα φοβερά χείλη της".

Άλλοι χρήστες διασκέδασαν το τρολάρισμα αναρτώντας GIF.

Eπιπλέον η Pink συζητήθηκε πολύ για τα ακροβατικά της και η Σελένα Γκόμεζ (που σίγουρα δεν τραγούδησε live) έφερε στο Twitter διχασμό με πολλούς να την κατηγορούν για "απειροελάχιστες φωνητικές δυνατότητες" και τους οπαδούς της να την υποστηρίζουν καθώς "αναρρώνει από την περιπέτεια υγείας της".

Το στιλ της ως ξανθιά κέρδισε εντυπώσεις και πολλοί λένε ότι η Σελένα Γκόμεζ γίνεται Τζάστιν Μπίμπερ -είναι άλλωστε ξανά μαζί.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ