ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Είναι ο Τζέιμς Ντιν ο βιαστής του πορνό;

Είναι ο Τζέιμς Ντιν ο βιαστής του πορνό;
James Deen Blog

Δεν μοιάζει να μπορεί να είναι βασιλιάς του πορνό σήμερα, είναι μικροκαμωμένος, είναι κανονικός, είναι “τσαχπίνης” σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους των αμερικανικών media. 

Αυτό υποστήριξε η πορνοστάρ και συμπρωταγωνίστρια του Stoya η οποία αποφάσισε να φέρει στο φως την κακοποίηση που έχει δεχθεί από τον James Deen με τον πιο δημόσιο τρόπο, κάνοντας αναρτήσεις στο δικό της Twitter όπου και τον καταγγέλλει για βιασμό.

“Αυτό το πράγμα που μπαίνεις στο Ίντερνετ για λίγο και βλέπεις τους ανθρώπους να θεοποιούν τον άντρα που σε βίασε ως φεμινιστή είναι χάλια” γράφει. “O James Deen με κράτησε κάτω και με βίασε, ενώ έλεγα όχι, σταμάτα. Απλά δεν μπορώ να χαμογελάω όταν οι άνθρωποι αναφέρουν το όνομά του”. To παράδειγμα της ακολούθησαν πολλές.

To όχι σημαίνει όχι

"Στα γυρίσματα σχεδόν με βίασε. Τον έχω δει να αρπάζει την Jessie Cox από τα μαλλιά και να την οδηγεί σε ένα απομονωμένο χώρο στα στούντιο της Kink (εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται ο Deen). Είχε συμπεριφορά ανθρώπου των σπηλαίων" είπε η πορνοστάρ Ashley Fires στην ιστοσελίδα The Daily Beast που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας. "Προσπάθησε να με βιάσει μέσα στις τουαλέτες των στούντιο όταν έκανα μπάνιο” συνεχίζει ενώ συμπλήρωσε ότι είχε δεχθεί απειλές εάν μιλούσε ποτέ για αυτή του τη στρατηγική.

Οι κατηγορίες εις βάρος του άντρα που αναδείχθηκε από την ερωτική βιομηχανία για να περάσει και στη SFW κινηματογραφική παραγωγή δίπλα από τη Λίντσει Λόχαν στο The Canyons δεν είναι κάτι καινούργιο. Ήδη από το 2011 η πρώην πορνοσταρ Tori Lux είχε μιλήσει για κακοποίηση εις βάρος της σε γυρίσματα.

"Το σκληρό σεξ είναι μέρος της ζωής μου" δήλωσε ο ίδιος στον Observer σε ανύποπτο χρόνο ενώ κάποιες αναρτήσεις του στο Twitter δεν βοηθούν καθόλου τη θέση του.

Σκηνοθέτης και παραγωγός πολλών ερωτικών ταινιών που έχουν θεματική τους το σκληρό σεξ αλλά και τον (υποθετικό βάσει σεναρίου) “βιασμό” μπροστά στην κάμερα, ο Ντιν είναι ένας γνωστός άγνωστος για τις οργανώσεις των δικαιωμάτων της γυναίκας στις ΗΠΑ καθώς τον έχουν κατηγορήσει ότι καλλιεργεί πρότυπα υποτιμητικά.

“Αφού με χτύπησε στο κεφάλι,

όταν πήγα να ξεφύγω με άρπαξε από τα μαλλιά και έσπρωξε το πρόσωπό μου αρκετές φορές στα γεννητικά του όργανα πριν με ρίξει ξανά στο πάτωμα” λέει η Tori Lux στο The Daily Beast. “Mου επιτέθηκε και με υποβάθμισε, αφήνοντάς μου τραύματα που χρειάστηκαν χρόνια να επουλωθούν” πρόσθεσε.

Ο Bryan Sevilla που ο κόσμος του πορνό τον αποκαλεί Τζέιμς Ντιν απέφυγε να σχολιάσει τις κατηγορίες προτιμώντας να απαντήσει και εκείνος μέσω Twitter.

"Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους μου, τους οπαδούς και τους συναδέλφους ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και δυσφημιστικοί. Σέβομαι τις γυναίκες και τα όρια, τόσο στο επαγγελματικό πεδίο, όσο και στην προσωπική ζωή", έγραψε στην ανάρτηση του.

Στο πλευρό τους έχει βρεθεί ακόμη και η πρώην σύντροφος του πορνοστάρ Joanna Angel.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ