ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tabloid report: τρίτος γάμος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ & δεύτερος γάμος για τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Tabloid report: τρίτος γάμος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ & δεύτερος γάμος για τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα πει σίγουρα το "ναι" για τρίτη φορά στη γαμήλια τελετή στην Ουάσινγκτον. Η Γκουίνεθ Πάλτροου πάλι, ίσως το έχει κάνει ήδη.

Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύντροφός του, Αλεχάντρα Σίλβα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 5 Μαΐου στην Ουάσινγκτον.

Ο 68χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η κατά 33 χρόνια νεότερή του, Ισπανίδα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, είχαν σχέση από απόσταση- εκείνος ζει στις ΗΠΑ - εκείνη στην Ισπανία και τώρα αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC.

Θα είναι ο τρίτος γάμος του Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με το supermodel, Σίντι Κρόφορντ και με την ηθοποιό, Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χόμερ Τζέιμς.

Για την Αλεχάντρα Σίλβα θα είναι ο δεύτερος γάμος. Είναι μητέρα ενός αγοριού, του Άλμπερτ.

Η Σίλβα έχει αναπτύξει έντονη δράση σε οργάνωση που βοηθά άστεγους, το Ίδρυμα RAIS.

Τον Μάιο του 2017 το ζευγάρι ξεκίνησε ένα πρότζεκτ για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μαδρίτης Nino Jesus.

Οι ανθρωπιστικές δράσεις έφεραν το ζευγάρι κοντά είπαν οι ίδιοι.

Ρεάλ Μαδρίτης και κάτι από Μαρία Κάλλας

H Αλεχάντρα Σίλβα είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 35χρονη Ισπανίδα έχει δηλώσει ότι ο ηθοποιός ήταν παλιός οικογενειακός φίλος και ότι η αγάπη προέκυψε από αυτή τη φιλική σχέση χρόνων, όταν εκείνη χώρισε από τον ιδιοκτήτη μεταλλευτικού κολοσσού Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Στη διάρκεια του οκταετούς γάμου της με τον Φρίντλαντ η Σίλβα διαχειριζόταν ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στις ακτές της Μεσογείου, το Villa Treville, ένα δημοφιλές θέρετρο διάσημων και εκατομμυριούχων.

Το αρχοντικό, στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο ήταν ιδιοκτησίας του σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι και είχε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τη Μαρία Κάλλας και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η Αλεχάντρα Σίλβα έχει στενές σχέσεις με το ίδρυμα του Ρίτσαρντ Γκιρ, The Gere Foundation, που υποστηρίζει προγράμματα υγείας για ασθενείς με HIV/AIDS και προγράμματα που υλοποιούνται στο Θιβέτ.

Κάτι τρέχει με την Πάλτροου

Ένα μήνυμα στο Instagram της Γκουίνεθ Πάλτροου έχει κάνει τους πάντες να υποθέτουν ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μπραντ Φάλτσακ χωρίς να το πάρει είδηση κανείς -πέρα από το στενό φιλικό και οικογεναικό κύκλο των δύο.

Στην ανάρτηση της η Πάλτροου ευχαρίστησε όσους τη "βοήθησαν να γιορτάσει την αγάπη της με τον αρραβωνιαστικό της".

"Ευχαριστούμε Ράιαν Μέρφι για την καταπληκτική βραδιά που μας χάρισες ώστε να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Τζιαμπατίστα Βάλι, δεν θα ξεπεράσω ποτέ το υπέροχο φόρεμά μου. Ευχαριστούμε όλους τους αληθινούς και αγαπημένους μας φίλους που ήρθαν να μας στηρίξουν. Νιώθουμε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον πλανήτη επειδή έχουμε όλους εσάς στη ζωή μας. Και πάνω από όλα, σε ευχαριστώ Μπραντ για την αληθινή ευτυχία" έγραψε η ηθοποιός στο μήνυμά της.

https://www.instagram.com/p/Bhon17Xnhnu

Το μήνυμα της Πάλτροου ακολούθησε της γιορτής του ζευγαριού με περίπου 400 καλεσμένους στο Λος Άντζελες. Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κάμερον Ντίαζ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Ντέμι Μουρ, Ρις Γουίδερσπουν, Λιβ Τάιλερ κα. έδωσαν το παρών στην πιο ευτυχισμένη μέρα της νέας ζωής της Πάλτροου -εάν οι φήμες του δεύτερου γάμου της Πάλτροου μετά τον Κρις Μάρτιν αληθεύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ