ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε: ο Ντέιβιντ Λιντς διευκρινίζει όσα αιρετικά είπε για τον Τραμπ

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε: ο Ντέιβιντ Λιντς διευκρινίζει όσα αιρετικά είπε για τον Τραμπ

Ο πάντα ανατρεπτικός και αιρετικός σκηνοθέτης και καλλιτέχνης Ντέιβιντ Λιντς μίλησε στη The Guardian για όλα. Ανάμεσα σε αυτά και για την επιδραστικότητα του Ντόναλντ Τραμπ στους καιρούς μας. 

Στη συνέντευξη του ο Λιντς, που υποστήριξε με σθένος τον Μπέρνι Σάντερς στις εκλογές των Δημοκρατικπών και έριξε την ψήφο του στο Ελευθεριακό Κόμμα των ΗΠΑ (Libertarian Party) στις εκλογές του 2016, μίλησε για τον Τραμπ και η τοποθέτηση του δίχασε πολλούς.

"Ο Ντόναλντ Τραμπ ίσως περάσει στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προέδρους" είπε ο Λιντς και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό του. "Ο Τραμπ έχει αναστατώσει τα πάντα τόσο πολύ. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντί του και να τον αντιμετωπίσει έξυπνα" πρόσθεσε υπενθυμίζοντας ότι ίσως ο ίδιος ο Τραμπ δεν κάνει "καλή δουλειά", ανοίγει όμως το δρόμο για να εμφανιστούν άλλοι αντισυστημικοί.

"Αυτοί που αποκαλούνται ηγέτες μας δεν μπορούν να πάνε τη χώρα μπροστά, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι παιδιά και αυτό το αποκάλυψε η παρουσία του Τραμπ" είπε.

Ωστόσο όσα είπε ο Λιντς δίχασαν πολλούς. Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε στη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Guardian στις 23 Ιουνίου για τον Τραμπ που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Τwitter τη δήλωση του Λιντς, ο σκηνοθέτης προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook για να δώσει εξηγήσεις απευθυνόμενος στον Τραμπ.

"Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, θα ήθελα να μπορούσαμε να καθίσουμε να συζητήσουμε οι δυο μας" γράφει.

"Η δήλωση που κυκλοφόρησε χρειάζεται κάποιες εξηγήσεις γιατί παρερμηνεύτηκε. Δυστυχώς, αν συνεχίσετε έτσι, δεν θα έχετε καμιά πιθανότητα να μείνετε στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προέδρους που πέρασε ποτέ από τις ΗΠΑ. Αυτό θα ήταν λυπηρό για εσάς - και για τη χώρα. Προκαλείτε πόνο και διχάζετε" πρόσθεσε ζητώντας από τον Τραμπ να ξανασκεφτεί την ατζέντα του.

"Δεν είναι αργά να αλλάξετε πορεία. Χαράξτε μια πορεία προς ένα λαμπρό μέλλον για όλους μας. Μπορείτε να ενώσετε τη χώρα" τονίζει. "Με την καθοδήγηση μιας σπουδαίας ηγεσίας κανείς δεν χάνει, όλοι κερδίζουν. Ελπίζω να τα σκεφτείτε όλα αυτά και να ανοίξετε την καρδιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρεστε στους ανθρώπους όπως θα θέλατε να φέρονται σε εσάς" κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ