ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σίντι Λόπερ: το είδωλο των 80s στον αγώνα για τους άστεγους νέους

Σίντι Λόπερ: το είδωλο των 80s στον αγώνα για τους άστεγους νέους

Κάποτε ήθελε μόνο να διασκεδάζει, σήμερα η τραγουδίστρια  Σίντι Λόπερ αφιερώνει το έργο και το χρόνο της σε κοινωνικά ζητήματα με τους άστεγους νέους να είναι η προτεραιότητα στην ακτιβιστική της ατζέντα.

Η Λόπερ είναι επικεφαλής έρευνας για το πώς οι πολιτειακές κυβερνήσεις στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το θέμα των άστεγων νέων - ειδικά της νεολαίας LGBTQI.

Το True Colors Fund, η μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας είναι συνιδρύτρια δημοσίευσε μία έκθεση για τον τρόπο με τον οποίο κάθε πολιτεία υποστηρίζει την παροχή υπηρεσιών, όπως η στέγαση και η ψυχική υγεία σε άστεγους νέους.

Σύμφωνα με την έκθεση οι πολιτείες με τις καλύτερες βαθμολογίες είναι - Ουάσινγκτον, Μασαχουσέτη, Καλιφόρνια και Κονέκτικατ - οι οποίες συγκέντρωσαν λιγότερους από 70 βαθμούς σε κλίμακα 100 πόντων.

Στη λίστα κατάταξης εξετάζεται αν τα κράτη έχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ψυχική υγεία και υπηρεσίες που απευθύνονται σε transgender νέους, συμπεριλαμβανομένης της ορμονοθεραπείας, σύμφωνα με το Page Six.

Τα στοιχεία της έρευνας συλλέχθηκαν σε συνεργασία με το Κέντρο Εθνικής Νομοθεσίας για τους Άστεγους και τη Φτώχεια.

Η Σίντι Λόπερ ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση True Color Fund το 2008. Η οργάνωση παρέχει υποστήριξη και υλοποιεί δράσεις με στόχο τον τερματισμό της έλλειψης στέγης νεαρών μελών της κοινότητας LGBTQ.

cin2

@facebook.com/truecolorsfund

ΔΗΜΟΦΙΛΗ