ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άλαν Άλντα: με δύναμη από το MASH ο γηραιότερος millennial στον κόσμο

Άλαν Άλντα: με δύναμη από το MASH ο γηραιότερος millennial στον κόσμο
"Είμαι ενθουσιασμένος. Η Δικαστής Τζούντι με αθώωσε" έγραψε ο φεμινιστής, ακτιβιστής και μεγάλος κωμικός των ΗΠΑ στο Facebook.

Η κωμικός Ιλάιζα Σλέσινγκερ να διεκδικεί τον τίτλο της πιο αστείας stand up comedian γένους θηλυκού με το νέο της hit στο Netflix "Elder Millenial". Ωστόσο η 35χρονη είναι αντιμέτωπη με έναν άλλον μεγάλο κωμικό των ΗΠΑ, τον Άλαν Άλντα του τηλεοπτικού και πολυβραβευμένου MASH. Ο Άλντα είναι για τους συναδέλφους του  ο πραγματικός γηραιότερος millenial στο Χόλιγουντ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας Άλντα γνωστός από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά MASH, είναιιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που ξεκίνησε το podcasting.

Με τίτλο “Clear + Vivid with Alan Alda" το podcast αφορά τις σχέσεις και την επικοινωνία στην καθημερινή μας ζωή εξήγησε ο 82χρονος ηθοποιός.

Τα podcast είναι φωνητικά άρθρα, με τα οποία οι bloggers απαντούν σε ερωτήματα των αναγνωστών τους, παρουσιάζουν ειδησιογραφικά θέματα και συζητούν.

Ο Άλαν Άλντα δήλωσε στο Page Six ότι το project "θα είναι μεγάλη επιτυχία", ενώ ανέφερε ότι πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι οι δικοί του φίλοι "δεν γνωρίζουν τι είναι podcast – ή πως να το κατεβάσουν".

"Ο γηραιότερος millennial στον κόσμο"

004 mash theredlist

Ωστόσο ο ίδιος ο Άλντα είναι τόσο καταρτισμένος τεχνολογικά, με συνέπεια οι νεαροί συνεργάτες του από την εκπομπή που παρουσιάζει να τον αποκαλούν "ο γηραιότερος millennial στον κόσμο".

Ο Άλαν Άλντα είναι παρουσιαστής σε εκπομπή του επιστημονικού περιοδικού "Scientific American" με θέμα τις εξελίξεις στους τομείς ιατρικής, της μηχανικής και χημικής μηχανικής, του σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, της περιβαλλοντικής επιστήμης και της θεωρητικής φυσικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ